Στρώμα King Queen orthopedic διπλής όψης 90/200, King Queen orthopedic, 90/200 | Vellea Home
King Queen orthopedic

90/200, διπλής όψης , 90/200

Στρώμα King Queen orthopedic διπλής όψης  90/200 1
Στρώμα King Queen orthopedic διπλής όψης  90/200 1_thumb
191
142*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Πάχος στρώματος:
- 18 cm +/- 1 cm.
Σύνθεση / δομή:
- ύφασμα King Queen / 225 g / m2 / - με 200 g βάτα πολυεστέρα και 4 mm. αφρού.
- πολύ ελαστικός αφρός 30 kg / m3 - 6 cm.
- πολύ ελαστικός αφρός με πυκνότητα 25-45 / m3 σκληρότητας μέση έως μαλακή - 10 cm.
Ο διαμορφωμένος αφρός πολυουρεθάνης που βρίσκεται στο King Queen orthopedic παρέχει ένα ευχάριστο αποτέλεσμα μασάζ που ανακουφίζει από την ένταση και διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος. Ελαστικός αφρός πολυουρεθάνης και βάτα δημιουργούν ένα ανατομικό στρώμα που απορροφά τις καμπύλες του σώματος και παρέχει μια άνετη στάση ύπνου. Αυτό εγγυάται τον εξαερισμό των υλικών και την καλή υγιεινή χρήσης. Αυτό το μοντέλο παρέχει μια εξαιρετικά σταθερή βάση για το σώμα σας για να ελαχιστοποιήσει την πίεση που συσσωρεύεται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το πλεκτό ύφασμα δημιουργεί μια αίσθηση άνεσης και τρυφερότητας.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός δεμάτων: 1 (90/200)
Πακέτο 1: 90/200/18 cm, βάρος 30 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
King Queen orthopedic 5.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας