Στρώμα King Queen bonnell διπλής όψης 120/190 | Vellea Home

King Queen bonnell

120/190,διπλής όψης , 120/190

225
Εκπτωση: -44%
124

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 15 ημέρες

Πάχος στρώματος:
- 18 cm +/- 1 cm.
Σύνθεση / δομή:
- ύφασμα King Queen / 225 g / m2 / - με 200 g πολυεστέρα και 4 mm. αφρού.
- βάτα  πολυεστέρα - 900 g.
- τσόχα με λάτεξ  800 g / m2
- συσκευασία ελατηρίου bonnell - 14 εκ.
Το στρώμα King Queen bonnell μπορεί να χαρακτηριστεί ως μεσαίο μαλακό στρώμα που παρέχει αρκετή άνεση για έναν πλήρη ύπνο. Ο πυρήνας του στρώματος είναι ελατήρια τύπου bonnel. Ελαστικός αφρός πολυουρεθάνης και βάτα δημιουργούν ένα ανατομικό στρώμα που απορροφά τις καμπύλες του σώματος και παρέχει μια άνετη στάση ύπνου. Το λάτεξ απομονώνει τις πηγές και διατηρεί τις ιδιότητες των μεμονωμένων στρωμάτων. Το ωραίο ύφασμα αφής δημιουργεί μια αίσθηση άνεσης και τρυφερότητας. Η περιφέρια στρώματος είναι κατασκευασμένη από ειδικό τρισδιάστατο αναπνεύσιμο υλικό για μέγιστη κυκλοφορία αέρα.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός συσκευασιών: 1 (120/190)
Πακέτο 1: 120/190/18 cm, βάρος 32 kg
 
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
King Queen bonnell 6.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας