Σκαμπό Mone, Mone, ανοιχτό καφέ δέρμα | Vellea Home
Mone

Σκαμπό , ανοιχτό καφέ δέρμα

Σκαμπό  Mone 1
Σκαμπό  Mone 1_thumb
56
Εκπτωση: -30%
39

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Σκαμπό  Mone
Σκαμπό  με αποθηκευτικό χώρο
Διαστάσεις:
- L45 B45 H38 εκατοστά.
Υλικά:
- Δερματίνη, στα αναφερόμενα χρώματα
- T23 αφρολέξ, 3 εκατοστά, βάτα 100 g / m2
Κατασκευή:
- Νοβοπάν, οι ΠΔΠ
Υλικά συναρμολογισης :
- Μεντεσέδες,μηχανισμός  ασφάλισης
Ευέλικτο και άνετο  το σκαμπό  Mone  θα γίνει ένα αγαπημένο κομμάτι απο τα έπιπλα στο σπίτι. Με πρακτικές διαστάσεις και χαρακτηριστικά βρίσκει μια θέση σε κάθε δωμάτιο. Το σκαμπό είναι κατασκευασμένο από νοβοπάν   ποιότητας, το οποίο εξασφαλίζει υψηλή αντοχή και σταθερότητα στη χρήση.Οι μεντεσέδες και ο μηχανισμός  ασφάλισης  επιτρέπει το εύκολο άνοιγμα - κλείσιμο ,κρατώντας το καπάκι στην θέση του.
Δώστε προσοχή!
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας.Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε  αλλαγή στην ποιότητα το υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρησης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση .

Αριθμός δεμάτων: 1
Πακέτο 1: 45/45/38 cm, βάρος 10 kg.

 

 

Μοντέλο
Mone

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας