Σκαμπό Mone, Mone, καπουτσίνο | Vellea Home
Mone

Σκαμπό , καπουτσίνο

Σκαμπό Mone 1
Σκαμπό Mone 2
Σκαμπό Mone 1_thumb
Σκαμπό Mone 2_thumb
56
Εκπτωση: -32%
38

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Σκαμπό  Mone
Σκαμπό  με αποθηκευτικό χώρο
Διαστάσεις:
- L45 B45 H38 εκατοστά.
Υλικά:
- Δερματίνη, στα αναφερόμενα χρώματα
- T23 αφρολέξ, 3 εκατοστά, βάτα 100 g / m2
Κατασκευή:
- Νοβοπάν, οι ΠΔΠ
Υλικά συναρμολογισης :
- Μεντεσέδες,μηχανισμός  ασφάλισης
Ευέλικτο και άνετο  το σκαμπό  Mone  θα γίνει ένα αγαπημένο κομμάτι απο τα έπιπλα στο σπίτι. Με πρακτικές διαστάσεις και χαρακτηριστικά βρίσκει μια θέση σε κάθε δωμάτιο. Το σκαμπό είναι κατασκευασμένο από νοβοπάν   ποιότητας, το οποίο εξασφαλίζει υψηλή αντοχή και σταθερότητα στη χρήση.Οι μεντεσέδες και ο μηχανισμός  ασφάλισης  επιτρέπει το εύκολο άνοιγμα - κλείσιμο ,κρατώντας το καπάκι στην θέση του.
Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1: 45/45/38 εκ, Βάρος 10 κιλά..

 

Μοντέλο
Mone

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας