Σκαμπό Daira, Daira, καφέ | Vellea Home
Daira

Σκαμπό , καφέ

Σκαμπό Daira 1
Σκαμπό Daira 1_thumb
55
Εκπτωση: -40%
32

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

καφέ

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Διαστάσεις:
- L40 B40 H40 cm.
Υλικό:
- υφάσματα υψηλής ποιότητας
- γέμισμα: αφρός T25 / 38, 3 cm, βάτα 150 g / m2
Κατασκευή:
- μοριοσανίδα
- μασίφ
Το άνετο σκαμπό Daira θα γίνει το αγαπημένο σας έπιπλο στο σπίτι. Με το πρακτικό μέγεθος, βρίσκει χώρο σε οποιοδήποτε δωμάτιο - σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, παιδικό δωμάτιο, διάδρομο. Το σκαμπό  Daira είναι επικαλυμμένο με υψηλής ποιότητας υφάσματα και ελαστική επένδυση για μεγαλύτερη άνεση. Η κατασκευή του είναι από μοριοσανίδα  υψηλής ποιότητας, που εγγυάται υψηλή ανθεκτικότητα και σταθερότητα σε κανονική χρήση.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1: 40/40/40 cm, βάρος 6,5 kg.
Μοντέλο
Daira

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας