Πολυθρόνα Princess ΙΙ + κλικ-κλακ μηχανισμός | Vellea Home

Princes ΙΙ

Πολυθρόνα , σκούρο καφέ + λευκό δέρμα

347
280*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Πολυθρόνα Princess ΙΙ + κλικ-κλακ μηχανισμός
Καθίστε αναπαυτικά στην πολυθρόνα Princess
-Διαστάσεις L125 B95 H85/40 εκατοστά
-Διαστάσεις όταν ξεδιπλώνεται 60/120 εκατοστά
-Ταπετσαρία: ύφασμα - Soho στους αναφερόμενους  συνδυασμούς χρωμάτων
- βάση ταπετσαρίας: ιμάντες
Πλεονεκτήματα:
-Κλικ-κλακ μηχανισμός
-Αποθηκευτικός  χώρος
-Μαξιλάρι 45/45 εκατοστά
Ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσετε στο σπίτι είναι να επιλέξετε την άνεση της  πολυθρόνας  Princess. Μέγιστη άνεση και πρακτικότητα υψηλής ποιότητας είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του μοντέλου, η οποία θα κερδίσει τη θέση του αγαπημένου επίπλου στο σπίτι. Η πολυθρόνα είναι επενδεδυμένη με μαλακό και πολύ ευχάριστο στην αφή δέρμα και σκληρό στη φθορά. Για να απολαύσετε τη χαλάρωση σας  , χρησιμοποιήστε τον ενσωματωμένο κλικ-κλακ μηχανισμό.
Αγαπητοί πελάτες, δώστε προσοχή!
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί προς  επιστροφή.Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε  αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρησης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση .
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1: 130/86/80 εκ.
Βάρος 39 κιλά

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Princes ΙΙ 10.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας