Πολυθρόνα με ανάκληση Dream + Ηλεκτρικός μηχανισμός | Vellea Home

Dream

Πολυθρόνα με ανάκληση + Ηλεκτρικός μηχανισμός , καφέ

634
549*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Πολυθρόνα με μηχανισμό ανάκλισης για χαλάρωση + ηλεκτρικό μηχανισμό
Διαστάσεις:
-L95 B64 H100 εκατοστά.
Υλικό:
- υψηλής ποιότητας οικολογικό δέρμα
Тαπετσαρία:
- ελατήρια ζιγκ-ζαγκ, ιμάντες ταπετσαρίας,
Ταπετσαρία / Συμπληρωματικό:
- ελατηρία pocket , αφρός πολυουρεθάνης, ίνες
Συσκευή και διαχείριση:
* Ηλεκτροκινητήρας + Adapter + ενσωματωμένα κουμπιά ελέγχου
Πλεονεκτήματα:
* Ηλεκτρικός μηχανισμός για χαλάρωση σε δύο φάσεις
* Είσοδος USB για τη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών
* Εξαιρετικά άνετη ταπετσαρία
Η χαλαρώση που  παρέχει είναι αξιοσημείωτη. H πολυθρόνα  με ανάκλιση   Dream συγκεντρώσει όλες τις ανέσεις .Η εξαιρετικά άνετη ταπετσαρία κατασκευασμένη από υλικά που επιλέγονται έχει τις  κατάλληλες ιδιότητες για ευχάριστη απαλότητα και εξαιρετική ελαστικότητα. Οι  περιοχές για επαφη με το σώμα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας οικολογικό δέρμα που συμπληρώνει το ευχάριστο συναίσθημα στο  κάθισμα. Η ανθεκτική και γερη  κατασκευή απο μέταλλο εξασφαλιστεί  ασφάλεια στην  λειτουργία του μηχανισμού και παρέχει  ομαλή καθημερινή χρήση. Οι κινήσεις είναι ομαλές με εγγυημένη σταθερότητα κατά την αλλαγή της στάσης. Σε μια οριζόντια θέση, η πολυθρόνα προσφέρει μια ευχάριστη και ξεκούραστη στάση για χαλάρωση των μυών και την ομαλοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος.
Για να χρησιμοποιήσετε τον μηχανισμό, χρησιμοποιήστε τα κουμπιά ελέγχου . Η πολυθρόνα  είναι σε δύο λειτουργίες - ημιαυτόματη και αυτόματη. Στην πρώτη, γίνεται ομαλή κίνηση σε μία από τις τελικές θέσεις, ενώ το κουμπί κρατείται συνεχώς. Στην αυτόματη λειτουργία, η κίνηση είναι μόνο στην αρχική  θέση της πολυθρόνας και εκτελείται πατώντας το μεσαίο μικρότερο πλήκτρο.
Για να χρησιμοποιήσετε τον μηχανισμό το πίσω μέρος του καναπέ πρέπει να είναι τουλάχιστον 50 εκατοστά από τον τοίχο.
Δώστε προσοχή!
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 8 ΕΤΩΝ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΟΥΝ ΧΩΡΊΣ ΤΟ ΔΙΚΌ ΣΑΣ ΈΛΕΓΧΟ!
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΣΦΑΛΈΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ! ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΊΓΕΤΕ Η ΕΠΙΣΚΕΥΆΖΕΤΕ ΜΈΡΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΎ ΕΝΏ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΡΊΖΑ! ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Ή ΚΑΤΟΙΚΙΔΊΩΝ  Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
 Αριθμός δεμάτων: 1
Πακέτο 1: 92/80/73 εκ, βάρος 42 κίλα.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Dream 10.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας