Κρεβάτι μωρού Roxy | Vellea Home

Roxy

Κρεβάτι μωρού 60/120 , αντίκ

166
138*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Το κρεβάτι είναι κατάλληλο για στρώμα 60/120 cm.
Κάγκελα - σταθερά
Διαστάσεις:
- L124 B67 H84cm.
Κατασκευή:
- μοριοσανίδα, PVC ταινία 2mm.
- διακόσμηση: αντίκ
- βάση στρώματος: MDF με τρύπες  για εξαερισμό
Για την άνεση και την ασφάλεια του παιδιού, η πιο σημαντική είναι η ασφάλεια του περιβάλλοντος στο οποίο αναπτύσσεται. Τα ποιοτικά υλικά, ασφαλείς άκρες και σχήματα δημιουργούν ένα αξιόπιστο και άνετο περιβάλλον για τα παιδιά. Το κρεβάτι μωρού Roxy είναι ένα μοντέλο που δημιουργήθηκε με προσοχή στις ανάγκες για την άνεση. Η βάση του στρώματος του κρεβατιού μπορεί να τοποθετηθεί σε 3 επίπεδα, επιτρέποντάς σας να χαμηλώσετε ή να αυξήσετε το επίπεδο του στρώματος σύμφωνα με την ηλικία και το ύψος του παιδιού.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Χρησιμοποιήστε ένα στρώμα κατάλληλου μεγέθους, με το ελάχιστο πάχος του στρώματος να είναι 6 cm και το μέγιστο 10 cm. Το μήκος και το πλάτος του στρώματος πρέπει να είναι τέτοια ώστε το κενό ανάμεσα στο στρώμα και τις πλευρές και το μέτωπο να μην υπερβαίνει τα 30 mm.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αριθμός συσκευασιών: 2
Συσκευασία 1: 122/69/7 cm, βάρος 23 kg.
Συσκευασία 2: 85/68/6 cm, βάρος 14 kg.
 
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Roxy 84.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας