Καρέκλα Presian | Vellea Home

Presian

Καρέκλα , wenge

66
51 €/τεμ.*
*Με Vellea Home card

Το μοντέλο διατίθεται μόνο σε σετ από 2 τεμ.

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Το μοντέλο είναι διαθέσιμο μόνο σε σετ από 2 τεμ.
Μέγεθος του καθίσματος: L45,5 B41,5 Η44 / 96 εκατοστά.
- Κάθισμα και πλάτη - επενδυμένα με δερματίνη και αφρολέξ - wenge
Χρώμα σκελετού: wenge
Κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο καουτσούκ η καρέκλα έχει σχετικά μικρό βάρος και εξαιρετική αντοχή . Το κάθισμα της καρέκλας είναι επικαλυμμένο με αφρολέξ και δερματίνη με πολύ καλούς δείκτες αντοχής και σταθερότητας χρώματος. Όταν πρόκειται για συνδυασμούς χρωμάτων στο εσωτερικό επιλέγουμε το μαύρο και το άσπρο, το ανοιχτό  και  το σκούρο ξύλο. Αναζητείται ο συνδυασμός αντίθεσης και πολλές προτάσεις βασίζονται ακριβώς σε αυτό. Αυτή τη φορά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε μια διαφορετική απόχρωση. Είναι μεταξύ των πολύ σκούρο, σχεδόν μαύρο ξύλινο σκελετό από ξύλο καουτσούκ  και wenge δέρματος. Ναι, είναι μια καρέκλα Presian. Φαίνεται αρκετά καλή  για να βρεί  μια πιο διαφοροποιημένη θέση στο στο εσωτερικό στυλ.  Ως εκ τούτου, σας προτείνουμε: πρώτη παραγγελία αυτή η καρέκλα, και δεύτερον - να εξετάσετε και άλλες προτάσεις για να επιλέξετε κατάλληλο τραπέζι.
Αγαπητοί πελάτες, δώστε προσοχή!
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί προς  επιστροφή.Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε  αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρησης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Προσδιορισμός: Καρέκλα σχεδιασμένη για διατροφή,διάλειμμα, αναψυχή
Σύνθεση: Ύφασμα, Μασίφ ξύλο, επιπλέον υλικά ταπετσαρίας
Οδηγίες χρήσης: Τοποθετήστε σε επίπεδο μέρος . Χρησιμοποιήστε σαν έπιπλο ανάπαυσης.
Συναρμολόγηση: Αριθμός μονάδων συσκευασίας: 1
Πακέτο 1: 98/44/25 εκ, Βάρος 12 κιλά.
Συντήρηση: Οι επιφάνειες ξεσκονίζονται με υγρό πανί. Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα και υλικά καθαρισμού που έχουν λειαντικά σωματίδια

 

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Presian 8.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας