Καρέκλα Konrad | Vellea Home

Konrad

Καρέκλα , καπουτσίνο

Καρέκλα Konrad 1
Καρέκλα Konrad 1_thumb
76
63 €/τεμ.*
*Με Vellea Home card

Το μοντέλο διατίθεται μόνο σε σετ από 2 τεμ.

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 5 ημέρες

Καρέκλα Konrad
Το μοντέλο διατίθεται μόνο σε σετ των 2 τεμ.
Διαστάσεις:
- L43 B55,5 H109 εκατοστά.
Πόδια :
- επιχρωμιωμένα
Κάθισμα / πλάτη
- Υλικό - PU δέρμα στο αναφερόμενο συνδυασμό χρωμάτων
- πολυουρεθάνη
Το μοντέλο διαθέτει κομψή γραμμή, που τονίζεται από τον συνδυασμό χρωμάτων. . Η καρέκλα είναι με επένδυση από υψηλής ποιότητας PU δέρμα με ελαστική δομή και λεία, μαλακή επιφάνεια,που δίνει εξαίρετη μοντέλο άνεση και διευκολύνει την τη συντήρηση. Η πολυουρεθάνη δίνει εξαιρετική ελαστικότητα της βάσης, και εξασφαλίζει τη διατήρηση της ποιότητάς στην καθημερινή χρήση.
Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!                                                                                                          
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

Αριθμός δεμάτων: 1
Πακέτο 1: 87/58/45 cm, βάρος 37,100 kg.

 
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Konrad 8.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας