Καρέκλα γραφείου Rudy | Vellea Home

Rudy

Καρέκλα γραφείου , ανοιχτό μπεζ

131
Εκπτωση: -37%
81

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Καρέκλα γραφείου Rudy
- Διαστάσεις: L63 В68 H111/118 εκατοστά
- Ταπετσαρία: δερματίνη
- Χρώμα: ανοιχτό μπεζ
- Ταπετσαρία: αφρολέξ, βάτα, πρόσθετα υλικά ταπετσαρίας
Πλεονεκτήματα:
- Περιστροφή 360 °
- Αμορτισερ αερίου για τη ρύθμιση του ύψους +/- 80 mm
- Μηχανισμός χαλάρωσης  "πεταλούδα"
- Εργονομική πλευρική στήριξη
- Ελαστική και ανθεκτική στη φθορά δερματίνη με εύκολη συντήρηση
- Αστεροειδές κέντρο βάσης: με πέντε κυλίνδρικές  ρόδες
- Τα ροδάκια διαθέτουν πλαστική επικάλυψη, ώστε να κυλούν ομαλά σε κάθε τύπο δαπέδου.
- Προστατευτικά ενάντια στις γρατσουνιές
Το άνετο και λειτουργικό κάθισμα εργασίας είναι ένα ουσιαστικό μέρος του κάθε εξοπλισμένο γραφείο. Η καρέκλα γραφείου Rudy είναι μια μοντέρνα και κομψή καρέκλα γραφείου που πληρή τις βασικές απαιτήσεις της εργονομίας  και της άνεσης . Η καρέκλα είναι επενδεδυμένη με δερματίνη, απαλή και ευχάριστη στην αφή, ειδικά επεξεργασμένη για υψηλή αντοχή στη φθορά.Ενσωματωμένους μηχανισμούς για τη ρύθμιση του ύψους εργασίας και ταλάντευσης, παρέχουν εξατομικευμένη ρύθμιση του ύψους των επίπλων και την απαραίτητη πόζα χαλάρωσης . Η δερματίνη με την οποία είναι επικαλυμμένη η καρέκλα είναι ανθεκτικό στη φθορά υλικό του οποίου οι ιδιότητες είναι κατάλληλες  για την παροχή άνεση στην εργασία. Η καρέκλα  προμηθεύεται σε εύκολη για μεταφορά συσκευασία μέσα στην οποία έχει οδηγίες τοποθέτησης.Ολα τα υλικα συναρμολογισης συμπεριλαμβανονται στη συσκευασια.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Rudy 18.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας