Καρέκλα γραφείου Ned | Vellea Home

Ned

Καρέκλα γραφείου

99
Εκπτωση: -35%
64

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 15 ημέρες

Καρέκλα γραφείου Ned
- Διαστάσεις: L59 В64H 115/125 εκατοστά
- Ταπετσαρία: δερματίνη
- Χρώμα: Μαύρο
- Ταπετσαρία: αφρολέξ, βάτα, πρόσθετα υλικά ταπετσαρίας
Πλεονεκτήματα:
- Περιστροφή 360 °
- αμορτισερ αερίου για τη ρύθμιση του ύψους +/- 100 mm
-Tilit Rocking μηχανισμός  για να ρυθμίσετε την ταλάντευση με  το βάρος
- Ελαστική και ανθεκτική στη φθορά δερματίνη με εύκολη συντήρηση
- Αστεροειδές κέντρο βάσης: με πέντε κυλίνδρικές  ρόδες
- Τα ροδάκια διαθέτουν πλαστική επικάλυψη, ώστε να κυλούν ομαλά σε κάθε τύπο δαπέδου.
- Προστατευτικά ενάντια στις γρατσουνιές
Η μαλακή επένδυση στην άνετη καρέκλα γραφείου Ned εξασφαλίζουν απόλυτη άνεση ανά πάσα στιγμή. Η καρέκλα έχει εξαιρετική εργονομία και τη δυνατότητα ρύθμισης  του ύψους. Το οικολογικό υλικό δερματίνης  είναι ευχάριστο στην αφή και είναι ιδανικό για τις σύγχρονες συνθήκες εργασίας στο γραφείο. Το αμορτισέρ αερίου επιτρέπει να ρυθμίσετε ομαλά και άνετα το ύψος του καθίσματος. Η ολοκληρωμένος  μηχανισμός Tilit Rocking προσαρμόζεται με  το βάρος σας . Με αυτό, μπορείτε να χαλαρώσετε για μια σύντομη ξεκούραση. Η καρεκλα  προμηθεύεται σε εύκολη για μεταφορά συσκευασία μέσα στην οποία έχει οδηγίες τοποθέτησης.Ολα τα υλικα συναρμολογισης συμπεριλαμβανονται στη συσκευασια.
Αγαπητοί πελάτες, δώστε προσοχή!
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί προς  επιστροφή.Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε  αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρησης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Ned 18.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας