Καρέκλα Boril | Vellea Home

Boril

Καρέκλα , καφέ

62
47 €/τεμ.*
*Με Vellea Home card

Το μοντέλο διατίθεται μόνο σε σετ από 4 τεμ.

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Σετ από 4 καρέκλες τραπεζαρίας  Boril    
- Μέγεθος του καθίσματος: L46 B52 H 48/88 εκατοστά.
- Ταπετσαρία: δερματίνη
- Χρώμα: Καφέ
- Χρώμιο πόδια
- Πάχος του καθίσματος 7 εκατ.
- Σωληνοειδές βάση F16 mm.
- Διακοσμητικές ραφές στο κάθισμα και την πλάτη
Άνετη, εκλεπτυσμένη και ταυτόχρονα σχεδιασμένη για να είναι χρήσιμη, πρόκειται για μια επιλογή που ανταποκρίνετε  στις απαιτήσεις μας. Αν την συνδυάσετε με μερικά από τα άλλα μοντέλα Έπιπλα Videnov θα αποκτίσετε πραγματικά μοντέρνο στυλ στο σπίτι, απολαμβάνοντας το ενδιαφέρον από τους επισκέπτες και τους φίλους σας. Έτσι αρχίστε από εδώ, από επιλογή της σωστής καρέκλας .
Αγαπητοί πελάτες, δώστε προσοχή!
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί προς  επιστροφή.Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε  αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρησης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
 
Προσδιορισμός: Καρέκλα που προορίζεται  για τραπέζι , τραπεζαρία η γραφέιο
Σύνθεση: δερματίνη, αφρολέξ, βάτα, επιπλέον υλικά ταπετσαρίας ,μέταλλο,.
Συσκευασία: Κουτί, χαρτόνι
Οδηγίες χρήσης: Τοποθετήστε σε επίπεδο μέρος . Χρησιμοποιήστε σαν έπιπλο για για τραπέζι , τραπεζαρία η γραφέιο.
Αριθμός συσκευασιών: 1 (αριθμός)
Πακέτο 1:. 52/45/87 εκ, Βάρος 5,6 kg.
Συντήρηση: Οι επιφάνειες ξεσκονίζονται με υγρό πανί. Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα και υλικά καθαρισμού που έχουν λειαντικά σωματίδια.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Boril 2.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας