Καρέκλα Blake III | Vellea Home

Blake III

Καρέκλα , μπεζ

100
55 €/τεμ.*
*Με Vellea Home card

Το μοντέλο διατίθεται μόνο σε σετ από 4 τεμ.

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

μπεζ

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Σετ απο 4 καρέκλες
Καρέκλα τραπεζαρίας Blake
- Διαστάσεις: L42 B57,5 H106,5 εκατοστά.
- Χρώμα: μάυρο
- Πόδια: ατσάλινος σκελετός με χρώμιο
- Ταπετσαρία- αφρολέξ, δερματίνη
Δείτε αυτή την καρέκλα τραπεζαρίας - δεν έχει τα παραδοσιακά τέσσερα πόδια και μπράτσα- είναι κατασκευασμένη  από μέταλλο και δερματίνη. . Η ύψηλής ποιότητας δερματίνη με εξαιρετικά χαρακτηριστικά ελαστικότητας και αντοχή στην τριβή εξασφαλίζει εύκολη συντήρηση και δίνει μια πολυτελή εμφάνιση της καρέκλας. Η όμορφη εργονομική γραμμή της πλάτης δίνει μια πινελιά ομορφιάς στο μοντέλο.Η καρεκλα παρέχεται σε ένα ανθεκτικό και εύκολο στη μεταφορά πακέτο. Όλα τα υλικά μονταρισματός  που απαιτούνται για την συναρμολογιση συμπερηλαμβανονται στο σετ.
Αγαπητοί πελάτες, δώστε προσοχή!
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας.Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε  αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρησης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση .
Προσδιορισμός: Καρέκλα σχεδιασμένη για διατροφή
Σύνθεση:μεταλλο, δερματίνη, επιπλεον υλικα ταπετσαριας
Οδηγίες χρήσης: Τοποθετήστε σε επίπεδο μέρος . Χρησιμοποιήστε σαν έπιπλο ανάπαυσης.
Αριθμός δεμάτων: 2
Πακέτο 1: 78/75/45 cm, βάρος 17,9 kg.
Πακέτο 2: 57/57/53 cm, βάρος 16,2 kg.
Συντήρηση: Οι επιφάνειες ξεσκονίζονται με υγρό πανί. Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα και υλικά καθαρισμού που έχουν λειαντικά σωματίδια
 
 
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Blake III 10.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας