Καναπές-κρεβάτι Askon, Askon, γκρι | Vellea Home
Askon

Καναπές , γκρι

Καναπές-κρεβάτι Askon 1
Καναπές-κρεβάτι Askon 1_thumb
383
271*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Καναπές-κρεβάτι   Askon
Διαστάσεις:
- L192 B83 H41/77 εκ.
- Χώρος ύπνου: 140/192 εκ.
Υλικό:
- Πολυεστέρας  σειρά Sahara
- Πολυεστέρας  σειρά Azalia
Ταπετσαρία / γέμιση:
- Ταπετσαρία καθισμάτων / πλάτης: πολυουρεθάνη T25 38 , κάθισμα 8 cm, πλάτη 7 cm
Σκελετός :
- Ξύλο, μοριοσανίδα, ΠΔΠ
Πλεονεκτήματα:
* Μετασχηματισμός σε κρεβάτι
* Αποθηκευτικός χώρος 
Το πιο σημαντικό για το προσδιορισμό της  άνεσης  ενός σπιτιού είναι η ποιότητα και το στυλ του καναπέ. Για τον καθένα από εμάς ο αγαπημένος καναπές  είναι ένα σύμβολο για  ευχάριστες  και χαλαρές  ώρες. Eιδικά επιλεγμένα υφάσματα, που πληρούν τις σύγχρονες προδιαγραφές ποιότητας  για αντοχή και εύκολη συντήρηση. Τα υφάσματα απο τη σειρα Hande και Azalia  είναι με υψηλή αντοχή στη φθορά και αποδεδειγμένη άριστη αντοχή  στην ποιότητα στον  αποχρωματισμό. Το μοντέλο διακρίνεται με εξαιρετική άνεση με  την ποιότητα των υλικών με  τα οποία είναι κατασκευασμένο. Η ελαστικότητα της ταπετσαρίας  εξασφαλίζει άψογη άνεση σε κάθε σημείο , εξασφαλίζοντας την αποκατάσταση της αρχικής κατάστασης του καθίσματος μετά τη χρήση. Το μοντέλο Askon μετατρέπεται σε ένα μεγάλο και άνετο κρεβάτι, κατάλληλο για καθημερινή χρήση.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1: 200/90/60 εκ, Βάρος 72 κιλά.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Askon 20.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας