Γυάλινο τραπέζι σαλονιού Sintia M II | Vellea Home

Sintia M II

Γυάλινο τραπεζάκι , λευκό + μαυρο

237
197*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 30 ημέρες

Γυάλινο τραπέζι σαλονιού Sintia M
- Διαστάσεις: 130/70/46 εκατοστά.
- Βάση: MDF γυαλιστερή λάκα, Επιχρωμιωμένα πόδια και αποστάτες
- Επάνω επιφάνεια: γυαλί ασφαλείας 8 mm, διαφανές γκρι
* Μέγιστο φορτίο έως 50 kg.   
* Το σετ περιλαμβάνει ένα τραπέζι και σκαμπό 2 τεμ.
* Σκαμπό - δερματίνη, χρώμα λευκό βάση MDF, λευκή
- Αριθμός συσκευασιών: 3 τεμ.
Η βάση του τραπεζιού είναι κατασκευασμένη από MDF σε σχήμα δύο S - βερνικωμένα με γυαλιστερή λάκα. Συνδέονται με χρώμιο αποστάτες που καταλήγουν σε πάγκο με όμορφες φλάντζες χρωμιού. Η επάνω επιφάνεια  προσθέτει περισσότερη κομψότητα στο τραπέζι. Η αντοχή του γυαλιού με θερμική επεξεργασία είναι πολύ υψηλότερη από εκείνη του απλού γυαλιού. Ωστόσο, μπορείτε να δώσετε προσοχή στην προστασία των άκρων της επιφάνειας  απο  ισχυρό χτύπημα με σκληρά αντικείμενα, καθώς και μεγάλα στατικά φορτία. Εκπλήξτε τους καλεσμένους σας με τα  μικρά και πρακτικά σκαμπό που αποτελούν σετ  με τον πίνακα. Το κυλινδρικό κατάλληλο σχήμα τους  επιτρέπει  να τοποθετηθούν κάτω από το τραπέζι, για να μην καταλαμβάνουν περιττό χώρο στο δωμάτιο. Τα καθίσματα είναι επενδεδυμένα με δερματίνη και αφρώδες υλικό. Αυτό το πρωτότυπο σετ θα προσελκύσει πάντα την προσοχή των καλεσμένων σας και θα είστε ικανοποιημένοι με την επιλογή η οποία έχετε κάνει.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός συσκευασιών: 3
Πακέτο 1: 133/73/4 εκ., Βάρος 19 κιλά.
Πακέτο 2: 108/56/22 εκ., Βάρος 10 κιλά.
Πακέτο 3:. 53/30/40 εκ., Βάρος 6 κιλά.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Sintia M II 14.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας