Γωνιακός καναπές Vikard | Vellea Home

Vikard

Γωνιακός καναπές , ροζ + ανοιχτό ροζ

772
Εκπτωση: -50%
386

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Καναπές-κρεβάτι Vikard
- διαστάσεις: L228 B162 H75/40 εκ.
- χώρος ύπνου: 139/220 εκ.
- Υλικό: υφάσματα ειδική σειρά Adriana και Preston
- ταπετσαρία: αφρός, πρόσθετα υλικά ταπετσαρίας - αφρός 8 cm και πυκνότητα T25, που εγγυάται την επαναφορά των καθισμάτων στην αρχική τους κατάσταση μετά από παρατεταμένη χρήση
- κατασκευή: μασίφ ξύλο, μοριοσανίδες
Πλεονεκτήματα:
Αναστρέψιμος - η κατεύθυνση καθορίζεται στην συναρμολόγηση
Μεταμορφώνεται σε κρεβάτι
Αποθηκευτικός χώρος 1 τεμ.
Περιλαμβάνονται 3 τεμ. μεγάλα μαξιλάρια, 2 τεμ. μικρά μαξιλάρια (αποσπώμενα καλύμματα με φερμουάρ)
Ο καναπές-κρεβάτι Vikard έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε με λίγες κινήσεις να μεταμορφώνεται σε ένα μεγάλο και άνετο κρεβάτι. Με αυτό, θα έχετε πάντα ένα επιπλέον μέρος για ύπνο. Ο καναπές είναι επενδεδυμένος με ειδική σειρά από υφάσματα Adriana και Preston. Το μοντέλο διακρίνεται για την εξαιρετική άνεση και την ποιότητα των υλικών από τα οποία είναι κατασκευασμένο. Μετασχηματισμός σε κρεβάτι – Τραβοντας το κάθισμα πέφτει πίσω η πλάτη. Η πλάτη του καναπέ πρέπει να απέχει τουλάχιστον 8 cm από τον τοίχο για να μπορεί να χρησιμοπιηθεί το κρεβάτι.

Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

Αριθμός συσκευασιών: 3
Συσκευασία 1: 150/73/35 cm, βάρος 49 kg.
Συσκευασία 2: 155/75/43 cm, βάρος 35 kg.
Συσκευασία 3: 85/56/12 cm, βάρος 15 kg.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Vikard 24.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας