Γωνιακός καναπές Adison M | Vellea Home

Adison M

Γωνιακός καναπές , μπεζ + wenge

Γωνιακός καναπές  Adison M 1
Γωνιακός καναπές  Adison M 2
Γωνιακός καναπές  Adison M 1_thumb
Γωνιακός καναπές  Adison M 2_thumb
695
479*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

μπεζ + wenge

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Καναπές Addison M
- Διαστάσεις: L233 B85/154 H80εκ.
- Χώρος ύπνου: 140/190 εκ.
- Ταπετσαρία, υφάσματα Briliant  + δερματίνη / στους αναφερόμενους  συνδυασμούς χρωμάτων /
- Ύψος του αφρού του καθίσματος 8 εκατοστά και η πυκνότητα Τ25, το οποίο εγγυάται την αποκατάσταση της αρχικής κατάστασης μετά από χρήση.
- Κατασκευή: μοριοσανίδες, μασίφ ξύλο
Πλεονεκτήματα:
-Μετατρέπεται σε κρεβάτι
-Η κατεύθυνση καθορίζεται στη  συναρμολόγηση – δεξί η αριστέρο
-Χώρους  αποθήκευσης - 2
-Αφαιρούμενα καλύμματα με φερμουάρ στα μαξιλάρια
-Ενισχυμένα καθισμάτα
Το πιο σημαντικό για το προσδιορισμό της  άνεσης  ενός σπιτιού είναι η ποιότητα και το στυλ του καναπέ. Για τον καθένα από εμάς ο αγαπημένος καναπές  είναι ένα σύμβολο για  ευχάριστες  και χαλαρές  ώρες. Ο καναπές Adison M II είναι απο τα μοντέλα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να πληρούν τις απαιτήσεις της υψηλής ποιότητας με μέγιστη άνεση. Ο καναπές είναι επικαλυμμένος  με δύο τύπους υφασμάτων – δερματίνη  και ύφασμα. Είναι ειδικά επιλεγμένα υφάσματα, που πληρούν τις σύγχρονες προδιαγραφές ποιότητας  για αντοχή και εύκολη συντήρηση. Τα υφάσματα απο τη σειρα Briliant είναι με υψηλή αντοχή στη φθορά και αποδεδειγμένη άριστη αντοχή  στην ποιότητα στον  αποχρωματισμό. Το μοντέλο διακρίνεται με εξαιρετική άνεση με  την ποιότητα των υλικών με  τα οποία είναι κατασκευασμένο. Για να το χρησιμοποιήσετε ως κρεβάτι, τραβήξτε το μέρος του καθίσματος προς τα εμπρός και να ευτυγραμμιστει με  το κάθισμα. . Ο καναπές προσφέρει βολικους  χώρους αποθήκευσης – 2 τεμ.
* Για να ανοίξει  φυσιολογικά ο μηχανισμός  του καναπέ Adison Μ είναι απαραίτητο να είναι σε  μια απόσταση περίπου 5 εκ. από τον τοίχο.
Συντήρηση: Για την συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο σαπούνι.
Αγαπητοί πελάτες, δώστε προσοχή!
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί προς  επιστροφή.Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε  αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρησης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Το προϊόν σχεδιάστηκε  από  Vellea Home.
© Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Αριθμός συσκευασιών: 4
Πακέτο 1: 123/83/52 εκ. Βάρος 48 κιλά.
Πακέτο 2: 157/74/54 εκ. Βάρος 40 κιλά.
Πακέτο 3: 157/56/21 εκ. Βάρος 17 κιλά.
Πακέτο 4: 90/56/23 εκ., Βάρος 11 κιλά.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Adison M 20.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας