Γωνιακός καναπές - κρεβάτι με ανάκλιντρο και μπράτσο μίνι ραφιέρα Melvin Spring S | Vellea Home

Melvin Spring S

Γωνιακός καναπές με ραφιέρα , καφέ + μπεζ , αριστερό

890
734*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Διαστάσεις:
- L250 B90/158 H69  cm.
- Χώρος για ύπνο  138/203 cm.
Υλικά ταπετσαρίας:
- ύφασμα από πολυεστέρα
Ταπετσαρία / Συμπληρωματικό:
- βάση: Pocket ελατήρια
- πλήρωση: αφρός πολυουρεθάνης N23 / 31, , πολυεστερικές  βάτες, πρόσθετα υλικά ταπετσαρίας
Κατασκευή:
- μασίφ ξύλο, μοριοσανίδες
- Μπράτσο και μίνι ραφιέρα: : MDF, μοριοσανίδες
Ο καναπές  Melvin Spring είναι μια ειδική πρόταση  για όσους θέλουν μέγιστη άνεση στο σπίτι. Το μοντέλο έχει μια βάση ελατηρίων Pocket  που παρέχουν τη βέλτιστη ελαστικότητα των καθισμάτων. Η πλήρωση είναι κατασκευασμένη από ελαστικό αφρό και πολυεστερικές  βάτες  - υλικά με απαλότητα και πυκνότητα κατάλληλη για την υψηλή άνεση του μοντέλου. Ο καναπές είναι επικαλυμμένος  με ανθεκτικό στην τριβή ύφασμα με ένα ευχάριστο αποτέλεσμα στην αφή την εύκολη συντήρηση. Πρακτικός τρόπος για να μετατραπεί σε ένα μεγάλο κρεβάτι με ένα μηχανισμό. Όταν χρησιμοποιείται σε λειτουργία ύπνου, ο καναπές παρέχει την άνεση ενός πραγματικού στρώματος.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός δεμάτων: 3
Πακέτο 1: 158/70/95 cm, βάρος 76,5 kg.
Πακέτο 2: 137/73/48 cm, βάρος 41,1 kg.
Πακέτο 3: 137/75/20 cm, βάρος 13,8 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Melvin Spring S 25.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας