Γωνιακός καναπές - κρεβάτι με ανάκλιντρο και μπράτσο μίνι ραφιέρα Melvin Spring | Vellea Home

Melvin Spring

Γωνιακός καναπές με ραφιέρα , καφέ + μπεζ , αριστερό

942
750*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Διαστάσεις:
- L297 B90 / 180 H70 cm.
- Χώρος για ύπνο  135/250 cm.
Υλικά ταπετσαρίας:
- ύφασμα από πολυεστέρα
Ταπετσαρία / Συμπληρωματικό:
- βάση: Pocket ελατήρια
- πλήρωση: αφρός πολυουρεθάνης N23 / 31, , πολυεστερικές  βάτες, πρόσθετα υλικά ταπετσαρίας
Κατασκευή:
- μασίφ ξύλο, μοριοσανίδες
- Μπράτσο και μίνι ραφιέρα: : MDF, μοριοσανίδες
Ο καναπές  Melvin Spring είναι μια ειδική πρόταση  για όσους θέλουν μέγιστη άνεση στο σπίτι. Το μοντέλο έχει μια βάση ελατηρίων Pocket  που παρέχουν τη βέλτιστη ελαστικότητα των καθισμάτων. Η πλήρωση είναι κατασκευασμένη από ελαστικό αφρό και πολυεστερικές  βάτες  - υλικά με απαλότητα και πυκνότητα κατάλληλη για την υψηλή άνεση του μοντέλου. Ο καναπές είναι επικαλυμμένος  με ανθεκτικό στην τριβή ύφασμα με ένα ευχάριστο αποτέλεσμα στην αφή την εύκολη συντήρηση. Ένας πρακτικός τρόπος να μετατραπεί σε ένα μεγάλο κρεβάτι και να διευκολυνθεί η χρήση του αποθηκέυθικού χώρου κάτω από το κάθισμα. Όταν χρησιμοποιείται σε λειτουργία ύπνου, ο καναπές παρέχει την άνεση ενός πραγματικού στρώματος.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός δεμάτων: 3
Πακέτο 1: 203/90/74 cm, βάρος 60 kg.
Πακέτο 2: 180/91/50 cm, βάρος 58 kg.
Πακέτο 3: 180/66/18 cm, βάρος 30 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Melvin Spring 25.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας