Γωνιακός καναπές - κρεβάτι με ανάκλιντρο και μπράτσο μίνι ραφιέρα Melvin S | Vellea Home

Melvin S

Γωνιακός καναπές με ραφιέρα , γκρι , αριστερό

772
Εκπτωση: -35%
501

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Η γωνία υπολογίζετε ΠΆΝΤΑ όταν στέκεστε απέναντι από τον καναπέ .Για την διευκόλυνση σας μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες κάτω από το προϊόν .
Γωνιακός καναπές - κρεβάτι με ανάκλιντρο και μπράτσο μίνι ραφιέρα
- Διαστάσεις: L250 B90/158 H69 εκατοστά.
* Χώρος για ύπνο 138/203 εκατοστά.
- Υλικά ταπετσαρίας: στους αναφερόμενους συνδυασμούς χρωμάτων
• Καθίσμα, πλάτη και μπράτσα: ύφασμα από πολυεστέρα
• Μαξιλάρια: ύφασμα από πολυεστέρα
- Ταπετσαρία - αφρολέξ 12 εκ, πολυεστερικές  βάτες, πρόσθετα υλικά ταπετσαρίας
- Σκελετός: μασίφ ξύλο, μοριοσανίδες
- Μπράτσο και μίνι ραφιέρα: MDF, μοριοσανίδες wenge
Πλεονεκτήματα:
- Αποκλειστική σχεδίαση
- Μπράτσο και μίνι ραφιέρα
- Μεγάλο ανάκλιντρο
-χώρος αποθήκευσης
Μετασχηματισμός σε κρεβάτι – Τραβοντας το κάθισμα πέφτει πίσω η πλάτη
Μετάβαση σε  επόμενο επίπεδο άνεσης στο σπίτι με καναπέ Melvin. Το μοντέλο είναι εξαιρετικά ελκυστικό και προσφέρει ανέσεις  που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου νοικοκυριού. Πρακτικός τρόπος για να μετατραπεί σε ένα μεγάλο κρεβάτι με ένα μηχανισμό. Ο καναπές είναι επικαλυμμένος  με ανθεκτικό στην τριβή ύφασματος με ένα ευχάριστο αποτέλεσμα στην αφή την εύκολη συντήρηση. Η ταπετσαρία είναι κατασκευασμένη από ελαστικό αφρώδες υλικό και ίνες - υλικά κατάλληλα για μεγάλη άνεση και απαλότητα.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός δεμάτων: 3
Πακέτο 1: 158/70/95 cm, βάρος 76,5 kg.
Πακέτο 2: 137/73/48 cm, βάρος 41,1 kg.
Πακέτο 3: 137/75/20 cm, βάρος 13,8 kg.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Melvin S 24.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας