Γωνιακός καναπές κρεβάτι Boni | Vellea Home

Boni

Γωνιακός καναπές , γκρι

685
467*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

γκρι

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Διαστάσεις:
- Γωνιακός καναπές: L190 B136 H47 / 87 cm.
- καναπές: L240 B88 H87 cm.
- χώρος ύπνου: 140/198 cm.
Υλικό ταπετσαρίας:
- πολυεστέρας
Ταπετσαρία :
-  βάση μοριοσανίδες
- αφρός πολυουρεθάνης T25 / 38; βάτα 150g / τ.μ.
Κατασκευή:
- μασίφ ξύλο, μοριοσανίδες, κοντραπλακέ, WFD
Πλεονεκτήματα:
* Καναπές, καναπές-κρεβάτι, γωνιακός καναπές-κρεβάτι, μονό κρεβάτι / διπλό κρεβάτι
* αποθηκευτικός χώρος - 2 τεμ.
*αφαιρούμενα καλύμματα στα μαξιλάρια πλάτης
* ταπετσαρισμένη πλάτη
Ο σχεδιασμός του καναπέ Bonnie εντυπωσιάζει με σύγχρονη λειτουργικότητα και άψογη άνεση. Η εξαιρετική πρακτικότητα του μοντέλου εκφράζεται στην ποικιλία διαμορφώσεων που επιτυγχάνονται με τη μετακίνηση των τμημάτων. Το μοντέλο μετατρέπεται εύκολα σε μακρύ καναπέ, γωνιακό καναπέ, φαρδύ κρεβάτι, μονό ή διπλό κρεβάτι. Κάτω από τα δύο καθίσματα προσφέρεται επιπλέον χώρος αποθήκευσης σε ένα βολικό και προσιτό μέρος. Ο καναπές  Bonnie είναι επικαλυμμένο με υφάσματα υψηλής ποιότητας με μια ευχάριστη, ομαλή και εύκολη στη συντήρηση επιφάνεια.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός δεμάτων: 3
Πακέτο 1: 140/88/50 cm, βάρος 34 kg.
Πακέτο 2: 120/70/50 cm, βάρος 16 kg.
Συσκευασία 3: 120/70/50 cm, βάρος 16 kg.
Μοντέλο
Boni

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας