Γωνιακός καναπές Hazart | Vellea Home

Hazart

Γωνιακός καναπές , μπεζ , δεξί

1232
Εκπτωση: -29%
865

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δεξί
μπεζ

Δωρεάν αποστολή: 15 ημέρες

Διαστάσεις:
- L273 B165 H95 cm
- χώρος ύπνου: 118/200 cm
Υλικό :
- υφάσματα από πολυεστέρα
Ταπετσαρία / επένδυση :
- βάση: ελατήρια ζιγκ-ζαγκ
- επένδυση καθίσματος: αφρός πολυουρεθάνης, αφρός πολυουρεθάνης 10 cm N25, βάτες πολυεστέρα
- υπόστρωμα - αφρός πολυουρεθάνης 8 cm N25, βάτες πολυεστέρα
- μαξιλάρια πλάτης: μείγμα αφρώδους πολυεστέρα και αφρός πολυουρεθάνης
Κατασκευή:
- μασίφ και κοντραπλακέ,  μοριασανιδα , MDF
Πλεονεκτήματα;
* λειτουργία κρεβάτι - μηχανισμός με υπόστρωμα
* ταπετσαρισμένη πλάτη
Ο καναπές Hazart  είναι ένα μοντέλο με τον οποίο η άνεση αποκτά νέο νόημα. Κάθε πτυχή είναι γεμάτη άνεση και χαλαρωτική διάθεση.  Τα καθίσματα προσφέρουν μέγιστη άνεση και εξαιρετική αίσθηση χαλάρωσης. Ο καναπές είναι επενδεδυμένος   με υψηλής ποιότητας υφάσματα με λεία και απαλή δομή, από εξαιρετικά ελαστικά υλικά, τα οποία με τη χαλύβδινη βάση ελατηρίων δημιουργούν εξαιρετική άνεση και εγγυώνται την εμφάνιση του μοντέλου.. Είναι ανθεκτική στη φθορά με εύκολη συντήρηση. Η ταπετσαρία του είναι  από υλικά με την κατάλληλη απαλότητα και πυκνότητα, δημιουργώντας μια αίσθηση αποκλειστικής άνεσης. Το μοντέλο μετατρέπεται σε ένα μεγάλο και άνετο κρεβάτι.  
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής της ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός δεμάτων: 2
Πακέτο 1: 165/100/95 cm, βάρος 45 kg.
Πακέτο 2: 170/100/94 cm, βάρος 62 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Hazart 24.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας