Γωνιακός καναπές Bazel | Vellea Home

Bazel

Γωνιακός καναπές , σκούρο καφέ , αριστερό

804
607*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Αριστερό

Δωρεάν αποστολή: 15 ημέρες

Διαστάσεις:
- L235 B155 H88 cm.
Υλικό:
- Πολυεστέρας
Ταπετσαρία / Συμπληρωματικό:
- βάση: ιμάντες  ταπετσαρίας
- Καθίσματα: πολυουρεθάνη N30 8 εκ. Εξαιρετικά ελαστική
- μαξιλάρια: μίγμα πολυουρεθάνης, αφαιρούμενα καλύμματα
Κατασκευή:
- μασίφ ξύλο
- μασίφ ξύλο  οξιάς
- μοριοσανίδα, HDF
Ένας μοντέρνος, άνετος και εξαίσιος καναπές Bazel προσφέρει τα πάντα για χαλαρωτικό διάλειμμα. Η ελαστική πλήρωση και τα υφάσματα υψηλής ποιότητας δίνουν τη μέγιστη άνεση και αίσθηση και πολυτέλεια. Το ύφασμα έχει βέλτιστη πυκνότητα με υψηλή αντοχή στη φθορά. Ένα πλαίσιο από ξύλο οξιάς δίνει ιδιαίτερο στυλ στο μοντέλο.
Προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Αριθμός δεμάτων: 2
Πακέτο 1: 149/88 / 51cm, βάρος 34kg.
Πακέτο 2: 158/83/52 cm, βάρος 40 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Bazel 25.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας