Εταζέρα Etna, Etna, wenge | Vellea Home
Etna

Εταζέρα , wenge

Εταζέρα Etna 1
Εταζέρα Etna 1_thumb
47

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

wenge

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Εταζέρα  Etna
Διαστάσεις:
- L80 B29 H109.5  εκατοστά.
Υλικά:
- πλαστικοποιημένο νοβοπάν
Η επίπλωση του σύγχρονου εσωτερικού  είναι ένα εύκολο έργο, οταν χρησιμοποιητε έπιπλααπό τον κατάλογό μας. Με εταζέρα Etna το σπίτι και το γραφείο σας θα είναι πάντα με μια μοντέρνα και πρακτική επίπλωση. Η εταζέρα  είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανθεκτικά υλικά με υψηλή αντοχή. Είναι με λείες επιφάνειες που διευκολύνουν τη συντήρηση.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός συσκευασιών: 2
Συσκευασία 1: 90/80/6 cm, βάρος 10 kg.
Συσκευασία 2: 80/40/6 cm, βάρος 9 kg.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Etna 13.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας