Δερμάτινο μπαούλο Beata | Vellea Home

Beata

Δερμάτινο μπαούλο , λευκό

59

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

λευκό

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Δερμάτινο μπαούλο Beata
Διαστάσεις:
- L90 B34 H38 εκατοστά.
Υλικό:
- Δερματίνη, στα  αναφερόμενα χρώματα
-αφρολέξ T23, 3 εκ, βάτα 100 g / m2
Κατασκευή:
- Νοβοπάν, ΠΔΒ
Υλικά:
- Μεντεσέδες ,μηχανισμός  κλειδώματος
Επιλέξτε το κομψό τρόπο για αντιμετώπιση την έλλειψη αποθήκευσης στο σπίτι σας. Το μοντέλο Beata  συνδυάζει τις ιδιότητες ενός άνετο  σκαμπό και  μέρος για αποθήκευση σε  κουβέρτες ή προσωπικά αντικείμενα. Είναι επενδεδυμένο με υψηλής ποιότητας δερματίνη  και ελαστική επένδυση για περισσότερη άνεση. Η βάση του είναι κατασκευασμένη από νοβοπάν ποιότητας, η οποία εξασφαλίζει υψηλή αντοχή και σταθερότητα σε συνήθη χρήση. Οι μεντεσέδες και ο μηχανισμός  ασφάλισης  επιτρέπει το εύκολο άνοιγμα - κλείσιμο ,κρατώντας το καπάκι στην θέση του.
Δώστε προσοχή!
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας.Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε  αλλαγή στην ποιότητα το υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρησης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση .
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1:. 90/32/40 εκατοστά, Βάρος 13,5 κιλά.

 

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Beata 5.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας