Ανώστρωμα Toper Memory, Toper Memory | Vellea Home
Toper Memory

Ανώστρωμα , 140/200

Ανώστρωμα Toper Memory 1
Ανώστρωμα Toper Memory 2
Ανώστρωμα Toper Memory 3
Ανώστρωμα Toper Memory 4
Ανώστρωμα Toper Memory 1_thumb
Ανώστρωμα Toper Memory 2_thumb
Ανώστρωμα Toper Memory 3_thumb
Ανώστρωμα Toper Memory 4_thumb
223
Εκπτωση: -24%
168

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Πλεονεκτήματα:

* ύψος 5 cm
* Αντιβακτηριακό
* Memory foam
* Αντιολισθητική επίστρωση
* Φερμουάρ

Το ανώστρωμα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε άλλο στρώμα για να δώσει απαλότητα στην αίσθηση και την άνετη θέση του σώματος, να αυξήσει το ύψος στο οποίο κοιμάστε . Το μοντέλο Topper Memory έχει έναν πυρήνα κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από αφρό μνήμης, ο οποίος αντιδρά στη θερμότητα του σώματος και παίρνει το σχήμα καθεμιάς από τις καμπύλες του. Ο πυρήνας είναι επενδυμένος σε αφαιρούμενη θήκη με φερμουάρ, η οποία είναι εύκολο να διατηρηθεί. Η άνω πλευρά της θήκης είναι κατασκευασμένη από ειδικό ύφασμα με αντιβακτηριακή επεξεργασία και η κάτω πλευρά έχει αντιολισθητική επίστρωση. Διατίθεται σε μορφή ρολού και είναι εύκολο στη χρήση και πρακτικό στη μεταφορά.

 Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.

ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.

Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.

Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

Αριθμός συσκευασιών: 1 (140/200)
Συσκευασία 1: 140/40/40 cm, βάρος 6,4 kg.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Toper Memory 5.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας