Τραπέζι Venice /επεκτεινόμενο/ | Vellea Home

Venecia

Τραπέζι , οξιά

Τραπέζι Venice /επεκτεινόμενο/ 1
Τραπέζι Venice /επεκτεινόμενο/ 1_thumb
289
222*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 15 ημέρες

Τα πλεονεκτήματα στο τραπέζι είναι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικρότερους χώρους
Επεκτεινόμενο τραπέζι Venice:
Διαστάσεις κανονικές:
-L120 Β80 H75 εκ.
Διαστάσεις επεκτεινόμενο:
-L150 Β80 H75 εκ.
Επιφάνεια :
- MDF με καπλαμά,λουστραρισμένο
Σκελετός και πόδια:
- μασίφ ξύλο οξιάς, λουστραρισμένο
Ένα από τα πλεονεκτήματα του τραπεζιού ειναι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικρότερους χώρους, και αν είναι απαραίτητο για καλεσμένος μπορεί να τεντώσει και να απολαύσετε μια μεγαλύτερη επιφάνεια. Το τραπέζι  είναι κατασκευασμένο από ξύλο οξιάς (αποξηρανεται σε  φούρνο μέχρις ότου η περιεκτικότητα σε υγρασία  φτάσει 8%)Επεξεργασία σε επαγγελματικά μηχανήματα . Επεξεργάζετε με υψηλής ποιότητας ιταλικό χρώμα  με βάση το νερό χειρος .Ακολουθεί η  εφαρμογή της υψηλής ποιότητας βερνίκι πολυουρεθάνης με 40% στιλπνότητα για προστασία απο υγρασία και φθορά.Τα υλικά επεξεργασίας  απορροφούνται  βαθιά μέσα στους πόρους του ξύλου, το οποίο διατηρείται  πολλά χρόνια.
Λόγω του χαρακτήρα των φυσικών υλικών - μασίφ ξύλο και καπλαμά αποτελεί πιθανό διαφορά στο τόνο των μεμονωμένων προϊόντων.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υλικων από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός συσκευασιών: 2
Πακέτο 1: 121/80/14 εκ, Βάρος 23,4 κιλά.
Πακέτο 2:. 78/13/13 εκ, Βάρος 4,9 κιλά.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Venecia 8.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας