Τραπέζι Renata | Vellea Home

Renata

Τραπέζι , μπεζ

233
Εκπτωση: -23%
179

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Τραπέζι  Renata είναι μια εξαιρετική επιλογή για την τραπεζαρία σας.
Διαστάσεις: L150 Β90 H80 εκ.
Χρώμα: Βέγγε
Είναι κατασκευασμένο από ξύλο από το δέντρο καουτσούκ, το οποίο έχει μια υψηλή ελαστικότητα και εγγύηση της ανθεκτικότητας σε καθημερινή χρήση.
Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος  σε σχήμα V, πλήρως επενδεδυμένος  με δερματίνη wenge . Η δερματίνη  είναι ανθεκτική στη συνεχή λειτουργία και έχει εύκολη συντήρηση.
Εαν  δεν έχετε παρατηρήσει, αυτό είναι ένα εντελός διαφορετικό προϊόν. Και αυτή η διαφορά δεν είναι μόνο ο σχεδιασμός του τραπεζιού Renata. Ο συνδυασμός των σχημάτων και χρωμάτων  εδώ υποδηλώνει ότι μπορείτε να σταματήσετε το βλέμα σας , ακόμη και αν ψάχνετε για έπιπλα γραφείου. Οι νέες τάσεις στην εσωτερική διακόσμιση εκφράζεται μερικές φορές με αυτον τον τρόπο και έρχετε σε ρήξη με τις παραδοσιακές αντιλήψεις για την εμφάνιση των προϊόντων. Το V σχήμα ποδιού είναι πολύ κομψό, σωστά; Είναι επενδεδυμένο  με δερματίνη, ενώ η επιφάνεια του τραπεζιού είναι κατασκευασμένη από MDF με καπλαμά.
Δώστε προσοχή!
Λόγω του χαρακτήρα των φυσικών υλικών - μασίφ ξύλο και καπλαμά αποτελεί πιθανό διαφορά στο τόνο των μεμονωμένων προϊόντων.
Μπορείτε να δώσετε προσοχή στην προστασία των άκρων της επιφάνειας  απο  ισχυρό χτύπημα με σκληρά αντικείμενα, καθώς και μεγάλα στατικά φορτία.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να αλλάξει το είδος και την ποιότητα των επίπλων. Τοποθετήστε τα έπιπλα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από 50 εκατοστά από κάθε πηγή ισχυρής θερμότητας. Η εγγύηση δεν καλύπτει αυτό το είδος ζημιές.
Αριθμός συσκευασιών: 2
Πακέτο 1: 153/92/5 εκ., Βάρος 26,3 κιλά.
Πακέτο 2:. 93/50/35 εκ., Βάρος 23,8 κιλά.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Renata 26.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας