Τραπεζάκι σαλονιού Venice / επεκτεινόμενο / | Vellea Home

Venecia

Τραπεζάκι σαλονιού , λευκό

Τραπεζάκι σαλονιού Venice / επεκτεινόμενο / 1
Τραπεζάκι σαλονιού Venice / επεκτεινόμενο / 1_thumb
261
211*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

λευκό

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Τραπεζάκι σαλονιού Venice  / επεκτεινόμενο / λευκό
Διαστάσεις:
- L120 / 150 B60 H50 εκ.
Επιφάνεια :
- MDF λάκα
Πόδια και βάση:
- ξύλο οξιάς  λακαρισμένο
Τραπεζάκι σαλονιού Venice  είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας  ξύλο οξιάς και MDF με λακαρισμένο φινίρισμα PU. Με την επίστρωση πολλαπλών στρώσεων αστάρι και βερνικιού πολυουρεθάνης επιτυγχάνεται άψογη ποιότητα όλων των ορατών επιφανειών. Επεξεργασία σε επαγγελματικά μηχανήματα για καρεκλες. Όταν συναρμολογηθεί επεξεργάζετε δια χειρος με υψηλής ποιότητας ιταλικό χρώμα  με βάση το νερό.Ακολουθεί η  εφαρμογή της υψηλής ποιότητας βερνίκι πολυουρεθάνης με 40% στιλπνότητα για προστασία απο υγρασία και φθορά.Τα υλικά επεξεργασίας  απορροφούνται  βαθιά μέσα στους πόρους του ξύλου, το οποίο διατηρείται  πολλά χρόνια.
Προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Λόγω της φύσης των φυσικών υλικών, μασίφ ξύλο και καπλαμά υπαρχουν αποκλίσεις του που απεικονίζουν το χρώμα του προϊόντος και τον τόνο των μεμονωμένων προϊόντων.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα .Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός δεμάτων: 2
Πακέτο 1: 122/62/12 εκ, βάρος 17 κιλά.
Πακέτο 2: 13/13/52 εκ, βάρος 3 κιλά.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Venecia 7.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας