Στρώμα Duo Sense διπλής όψης 140/200, Duo Sense, 140/200 | Vellea Home
Duo Sense

140/200, διπλής όψης , 140/200

Στρώμα Duo Sense διπλής όψης 140/200 1
Στρώμα Duo Sense διπλής όψης 140/200 2
Στρώμα Duo Sense διπλής όψης 140/200 3
Στρώμα Duo Sense διπλής όψης 140/200 4
Στρώμα Duo Sense διπλής όψης 140/200 1_thumb
Στρώμα Duo Sense διπλής όψης 140/200 2_thumb
Στρώμα Duo Sense διπλής όψης 140/200 3_thumb
Στρώμα Duo Sense διπλής όψης 140/200 4_thumb
328

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

 

Χαρακτηριστικά:
- ύψος 19 cm (+/- 1 cm)
- ορθοπεδικό στρώμα με διαφορετικές πλευρές σκληρότητας

- πρόσθετη επίστρωση εσωτερικά  μαλακού, πολύ ελαστικού αφρού 3 cm

- πυρήνας σκληρότερου αφρού για σταθερή υποστήριξη

- υφάσματα με υψηλό επίπεδο αντοχής

Σκληρότητα: πάνω από μέτρια

Το DuoSense είναι ένα σκληρό στρώμα διπλής όψης. Είναι κατάλληλο για όσους αναζητούν ένα σταθερό ορθοπεδικό στήριγμα σε θέση ύπνου στο πλάι. Στην άλλη πλευρά του στρώματος, η αίσθηση είναι από μια συμπαγή ορθοπεδική βάση και σταθερή στήριξη ολόκληρου του σώματος. Η σκληρότερη πλευρά είναι κατάλληλη για ύπνο ανάσκελα . Ο πυρήνας του DuoSense είναι κατασκευασμένος από αφρό 16 εκατοστών με μεγάλη διάρκεια ζωής. Το σώμα λαμβάνει σταθερή στήριξη στα κύρια σημεία επαφής με το στρώμα - τους ώμους, τη λεκάνη και τα πόδια, το οποίο εξασφαλίζει τη σωστή θέση ύπνου με όρθια σπονδυλική στήλη.

Τα αντι-αλλεργικά υφάσματα παρέχουν ένα ξηρό περιβάλλον ύπνου και αποτρέπουν την κατακράτηση υγρασίας στο στρώμα. Η υψηλή ποιότητα στο ύφασμα επιτρέπει τη συνεχή κυκλοφορία του αέρα και αποτρέπει τη συγκράτηση της σκόνης.

Όλα τα στρώματα iSleep είναι διπλής όψης , γεγονός που συμβάλλει στη μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης τους. Τα στρώματα διπλής όψης τοποθετούνται σε βάση για στρώμα που επιτρέπει την ελεύθερη κυκλοφορία του αέρα.

 

Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!

Τα στρώματα iSleep είναι συσκευασμένα σε ρολό , το οποίο τα διατηρεί απόλυτα καθαρό έως ότου ανοίξουν.

Φροντίστε να ανοίξετε και να ξεδιπλώσετε το στρώμα πριν από την προθεσμία που αναγράφεται στη συσκευασία. Το στρώμα Orto Relax αποκτά το επιθυμητό σχήμα  24 ώρες μετά το ξετύλιγμα.

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε το προϊόν σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους. 

Αριθμός συσκευασιών: 1 (140/200)
Συσκευασία 1: 140/30/30 cm, βάρος 22 kg.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Duo Sense 5.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας