Σκαμπό Lida | Vellea Home

Lida

Σκαμπό , ανοιχτό γκρι

Σκαμπό Lida 1
Σκαμπό Lida 2
Σκαμπό Lida 3
Σκαμπό Lida 4
Σκαμπό Lida 5
Σκαμπό Lida 1_thumb
Σκαμπό Lida 2_thumb
Σκαμπό Lida 3_thumb
Σκαμπό Lida 4_thumb
Σκαμπό Lida 5_thumb
60
50*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Διαστάσεις:
- L4
5 Β45 Η38 cm.
Υλικό:
- υφάσματα υψηλής ποιότητας
- επένδυση: αφρός T25 / 38, 3 cm

Κατασκευή:
- μοριοσανίδα

-MDF
Πλεονεκτήματα:
- ανοιγόμενος χώρος αποθήκευσης

Tο άνετο σκαμπό Lida θα γίνει το αγαπημένο σας έπιπλο στο σπίτι. Με το πρακτικό μέγεθος, βρίσκει χώρο σε οποιοδήποτε δωμάτιο - σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, παιδικό δωμάτιο, διάδρομο. Το σκαμπό  Lida  είναι επικαλυμμένο με υψηλής ποιότητας υφάσματα και ελαστική επένδυση για μεγαλύτερη άνεση. Η κατασκευή του είναι από μοριοσανίδα  υψηλής ποιότητας, που εγγυάται υψηλή ανθεκτικότητα και σταθερότητα σε κανονική χρήση.

Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος ,της ταπετσαρίας και γδαρσίματος στις επιφάνειες . Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

Αριθμός συσκευασιών: 1

Συσκευασία 1: 45/45/38 cm, βάρος 10 kg.

Μοντέλο
Lida

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας