Σκαμπό Melvin | Vellea Home

Melvin

Σκαμπό Melvin

64
Εκπτωση: -22%
50

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Σκαμπό Melvin
- Διαστάσεις: L45 B45 H45 εκατοστά.
- Υλικά - υφάσματα απο πολυεστέρα στα αναφερθέντα χρώματα
- Ταπετσαρία - αφρολέξ, βάτες από πολυεστέρα
Για κάθε σπίτι ένα σκαμπό είναι πρακτικός και βολικός τρόπος για να διαφοροποιήσει το εσωτερικό και να παρέχει επιπλεον θέση για κάθισμα. Με το σκαμπό Melvin μπορείτε να συμπληρώσετε την άνεση του αγαπημένο σας καναπέ ή να ανανεώσετε το σαλόνι σας , επιλέγοντας το κατάλληλο χρώμα για το σκοπό αυτό. Το σκαμπό είναι με ένα πολύ ωραίο υφάσμα  με εξαιρετική πυκνότητα και απαλότητα.
Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
 
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1:. 45/45/45 εκ, βάρος 8 κιλά.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Melvin 1.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας