Σκαμπό Margo | Vellea Home

Margo

Σκαμπό , floral

113
Εκπτωση: -30%
79

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

floral

Δωρεάν αποστολή: 30 ημέρες

Σκαμπό Margo
Διαστάσεις:
- L49 Β49 Η43 cm.
Υλικό :
- ύφασμα πολυεστέρα
Ταπετσαρία / Συμπληρωματικό:
- ελατήρια  ζιγκ-ζαγκ
- Αφρός πολυουρεθάνης
Κατασκευή:
- συμπαγές ξύλο, μοριοσανίδες, κόντρα πλακέ, μέταλλο
Το σκαμπό Margo συμπληρώνει τέλεια την άνεση της μπερζερας με το ίδιο όνομα. Είναι επικαλυμμένο με ύφασμα υψηλής ποιότητας με απαλή και βελούδινη επιφάνεια.
Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Αριθμός δεμάτων: 1
Πακέτο 1: 52/52/25 cm, βάρος 8 kg.
 
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Margo 5.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας