Πολυθρόνα Orchidea | Vellea Home

Orchidea

Πολυθρόνα , μπεζ + καφέ

Πολυθρόνα Orchidea 1
Πολυθρόνα Orchidea 1_thumb
200

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Πολυθρόνα Orchidea
Διαστάσεις:
- L102 B85 H73 εκατοστά.
Υλικά:
- υφάσματα - Briliant
 
Ταπετσαρία:
- ελαστικό αφρό πολυουρεθάνης  T 25/38 ,
- βάτα από πολυεστέρα 150 g / τ. μ.
Πλεονεκτήματα:       
*ελαστικός αφρός πολυουρεθάνης με υψηλή ελαστικότητα
Κλάση , λειτουργικότητα και άνεση σε ένα πρωτότυπο μοντέλο θα κάνουν την καθημερινότητα σας ακόμα πιο ευχάριστη. Η  πολυθρόνα είναι μοντέλο με άριστη λειτουργικότητα και άνεση , στο οποίο συμβάλλει και η ταπετσαρία από πολυτελή υφάσματα και η υψηλή ελαστικότητα της επένδυσης.Τα υφάσματα ειναι με ελαστική δομή , υψηλή ανθεκτικότητα στην χρήση και πολύ  όμορφη βελούδινη υφή. О ελαστικός αφρός είναι με πολύ καλούς ανατομικούς δείκτες  και  δημιουργεί μια αίσθηση άνεσης.
Αγαπητοί πελάτες, δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί προς  επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα
έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρησης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός συσκευασιών: 1
Συσκευασία 1: 100/85/75 cm, βάρος 38 kg.
Μοντέλο
Orchidea

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας