Πολυτελές κρεβάτι Fiorella (χωρίς στρώμα) | Vellea Home

Fiorella

Πολυτελές κρεβάτι 160/200 , σκούρο ροζ

Πολυτελές κρεβάτι Fiorella (χωρίς στρώμα) 1
Πολυτελές κρεβάτι Fiorella (χωρίς στρώμα) 2
Πολυτελές κρεβάτι Fiorella (χωρίς στρώμα) 3
Πολυτελές κρεβάτι Fiorella (χωρίς στρώμα) 4
Πολυτελές κρεβάτι Fiorella (χωρίς στρώμα) 5
Πολυτελές κρεβάτι Fiorella (χωρίς στρώμα) 6
Πολυτελές κρεβάτι Fiorella (χωρίς στρώμα) 1_thumb
Πολυτελές κρεβάτι Fiorella (χωρίς στρώμα) 2_thumb
Πολυτελές κρεβάτι Fiorella (χωρίς στρώμα) 3_thumb
Πολυτελές κρεβάτι Fiorella (χωρίς στρώμα) 4_thumb
Πολυτελές κρεβάτι Fiorella (χωρίς στρώμα) 5_thumb
Πολυτελές κρεβάτι Fiorella (χωρίς στρώμα) 6_thumb
454
384*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 5 ημέρες

Πολυτελές  κρεβάτι Fiorella  (χωρίς στρώμα)
Το κρεβάτι είναι κατάλληλο για μονόπλευρο ή στρώμα διπλης όψεος  160/200 εκ.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό μηχανισμό ανύψωσης για το στρώμα.
Αν επιλέξετε ένα στρώμα διπλης όψεος  για το κρεβάτι σας, θα πρέπει να αγοράσετε ένα πλαίσιο με τις αντίστοιχες  διαστάσεις .
*Το ύψος του στρώματος μαζί με την βάση για στρώμα δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 18 cm, αν επιλέξετε μονόπλευρο στρώμα, το στρώμα δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 18 cm.
Διαστάσεις:
- L176 B220 H34/97 εκ.
Ταπετσαρία:
- Υφάσματα από πολυεστέρα
- Γέμισμα – πολυουρεθάνη T25 38 ,βάτα 200 g / m², πρόσθετα υλικά ταπετσαρίας
Κατασκευή:
- Μασίφ ξύλο, ΠΔΠ
Μοντέρνο και κομψό κρεβάτι  που προσφέρει άνεση, με την οποία θα ζήσετε μια πραγματική απόλαυση. Το κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά που εξασφαλίζουν τη διατήρηση της εμφάνισης  και την άνεση στην  καθημερινή  χρήση. Το μοντέλο είναι επενδεδυμένο με υφάσματα από πολυεστέρα, το οποίο διαθέτει μια ωραία μαλακή και λεία επιφάνεια και υψηλή αντοχή στην τριβή και τη φθορά. Αν επιλέξετε ένα στρώμα διπλης  όψεος  για το κρεβάτι σας, θα πρέπει να αγοράσετε ένα πλαισίο με τις αντίστοιχες  διαστάσεις . Επιπλέον, το πλαίσιο για το στρώμα συμπληρώνει και διατηρήρει  τη βέλτιστη άνεση του στρώματος. Εάν είναι δυνατόν, συνιστάται  η αγορά αμορτισέρ αερίου και πάτο. Το κάτω μέρος σταθεροποίηται επιπλέον και το κρεβάτι δεν παρουσιάζει στρίψιμο διαγωνία. Με το αμορτισέρ μπορείτε εύκολα και βολικά να χρησιμοποιήσετε το χώρο κάτω από το κρεβάτι για να αποθηκεύσετε κλινοσκεπάσματα ή είδη οικιακής χρήσης.
Δώστε προσοχή!
Η τιμή δεν περιλαμβάνει το στρώμα.
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός συσκευασιών: 2
Συσκευασία 1: 180/20/105 cm, βάρος 15,5 kg.
Συσκευασία 2: 210/30/40 cm, βάρος 25,5 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Fiorella 31.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας