Παιδική πολυθρόνα Chris | Vellea Home

Chris

Παιδική πολυθρόνα , μπλε

137
Εκπτωση: -40%
82

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

μπλε

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Παιδική πολυθρόνα Chris
- Διαστάσεις: L60 Β80 H51 εκ.
- χώρος ύπνου 60/160 εκ.
- Ταπετσαρία:
* Στο κάλυμα - ύφασμα στα αναφερόμενα χρώματα
* Γέμισμα - εξαιρετικά ελαστικός αφρός πολυουρεθάνης
Πλεονεκτήματα:
Αφαιρούμενη θήκη με φερμουάρ
Ελαφρύ και συμπαγές
Η πολυθρόνα Chris είναι μια μοναδική πρόταση που θα συμπληρώσει την επίπλωση στα δωμάτια των παιδιών. Όλα τα παιδιά προτιμούν να διασκεδάσουν, να παίξουν ή να μάθενουν στο πάτωμα στο σπίτι. Για την προστασία τους μπορούν να επωφεληθούν από την άνεση της  πολυθρόνας Chris. Η πολυθρόνα αποτελείται από ένα ελαστικό αφρώδες υλικό, με την κατάλληλη πυκνότητα και απαλότητα.Το ύφασμα, με το οποίο είναι ντυμένη η πολυθρόνα είναι γερό, ευχάριστο στην αφή ,με εξαιρετική αντίσταση στη φθορά και εύκολο να διατηρήθει. Η πολυθρόνα Chris είναι ελαφρύα  και εξαιρετικά εύκολη στη χρήση για κάθε σημείο μεσα στο σπίτι. Στην ανάγκη καθαρισμού, η ταπετσαρία μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να επανατοποθετηθεί.
Δώστε προσοχή!
Η πολυθρόνα Chris  αποτελείται από δύο ξεχωριστά μαξιλάρια που ενώνονται σε μαξιλάρια καθίσματος και ένα ξεχωριστό πίσω μαξιλάρι που συνδέεται  με βέλκρο
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Οι εγγυήσεις τον προϊόντων περιγράφονται λεπτομερώς  στην ενότητα Επιστροφές της ιστοσελίδας μας .
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1: 106/27/60 εκ, Βάρος 6 κιλά.
Μοντέλο
Chris

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας