Νεροχύτης ICGS8304 | Vellea Home

Νεροχύτης ICGS8304

Νεροχύτης , μαύρο

168

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 15 ημέρες

Νεροχύτης από γρανίτη , εντοιχιζόμενος .
Διαστάσεις: 57/52/22
Βάθος : 22,5 εκατοστά
Σιφόνι: Ø90mm.
Υλικά:
- High-performance
- πολυεστερική ρητίνη (25%-30%)
- Γερμανική χρωματική χαλαζιακή άμμος και πούδρα (65%-75%)
Οι σωλήνες PVC για σύνδεση με παροχή νερού και πλυντήριο πιάτων, καθώς και σιφόνι με υπερχείλιση περιλαμβάνονται.
* Τα ανοίγματα  για τη βρύση και τα αξεσουάρ προετοιμάζονται με φρεζάρισμα από την κάτω επιφάνεια  του νεροχύτη, γεγονός που επιτρέπει τον προσδιορισμό της θέσης τους πριν την τοποθέτηση του νεροχύτη . Συνιστούμε να τρυπηθούν από ειδικό.
Για την καθημερινή φροντίδα του νεροχύτη σας, αρκεί ένα απλό πλύσιμο & στέγνωμα με ύφασμα:
Πλύνετε την επιφάνεια με ζεστό νερό & ένα μαλακό απορρυπαντικό ή υγρό για τα πιάτα, χρησιμοποιώντας μία νάιλον βούρτσα με κυκλικές κινήσεις.Ξεβγάλτε λεπτομερώς και στεγνώστε την επιφάνεια με ένα στεγνό μαλακό πανί.Το συχνό στέγνωμα αποτρέπει το σχηματισμό αλάτων στην επιφάνεια του νεροχύτη, σε περιοχές με υψηλό βαθμό σκληρότητας του νερού
 Επίμονοι λεκέδες και σημάδια:Τα περισσότερα σημάδια στην επιφάνεια του νεροχύτη προκαλούνται από τα άλατα του νερού που επικάθονται στην επιφάνεια του μετάλλου, ειδικά σε περιοχές με υψηλό βαθμό σκληρότητας του νερού. Τέτοιοι λεκέδες μπορούν να αποφευχθούν εντελώς με τον καθημερινό καθαρισμό του νεροχύτη, όπως περιγράφεται πιο πάνω.
 Στίγματα οξείδωσης:Τα σημάδια σκουριάς είναι πάντοτε αποτέλεσμα εξωτερικών παραγόντων (π.χ. ύπαρξη σιδηρούχων μορίων στο νερό, μόρια από κατσαρόλες, άλλα μεταλλικά σκεύη ή συρμάτινα σφουγγαράκια που έχουνεπικαθήσει στην επιφάνεια του νεροχύτη). Για την απομάκρυνση τέτοιων λεκέδων, χρησιμοποιήστε ειδικό καθαριστικό για συνθετικές επιφάνειες σε μαλακό πανί.
Μην χρησιμοποιείτε ποτέ:Αποξεστικά ή λειαντικά υλικά (π.χ. ράσπα, λίμες, σπάτουλα), καθώς θα εξασθενίσουν και θα γρατσουνίσουν την επιφάνεια του νεροχύτη καταστώντας την ευαίσθητη στους λεκέδες.Ισχυρά αλκάλια (διάλυμα αμμωνίας και καυστικού νατρίου) ,Χημικά για την απόφραξη των σωληνώσεων που προϋποθέτουν το γέμισμα του νεροχύτη με νερό για να δράσουν.
 
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1: 72 / 57,5 / 28 cm, βάρος - 13,44 kg.

 

 
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Νεροχύτης ICGS8304 37.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας