Κλικ- κλακ καναπές Michelle V, Michelle V, μαύρο | Vellea Home
Michelle V

Καναπές , μαύρο

Κλικ- κλακ καναπές Michelle V 1
Κλικ- κλακ καναπές Michelle V 2
Κλικ- κλακ καναπές Michelle V 1_thumb
Κλικ- κλακ καναπές Michelle V 2_thumb
282
222*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

μαύρο

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Κλικ- κλακ καναπέ.
- Διαστάσεις: L 180, B 82 , H 75 εκατοστά..
- Χώρος ύπνου: 180/96 εκατοστά.
- Άνω υλικό: δερμάτινα -  χρώματος μαύρο + 3D υφάσμα
- Ταπετσαρία: αφρολέξ, επιπλέον υλικά ταπετσαρίας
- Σκελετός : ελατήρια ζιγκ-ζαγκ από χάλυβα +ιμαντες  
Πλεονεκτήματα
-Διπλός μηχανισμός κλικ κλακ / 3 θέσεων /
Μία  καλή λύση που μας προσφέρει άνεση και ηρεμία στο σπίτι.Με  πρωτότυπη σχεδίαση και εξαιρετική τιμή ο καναπές Michel V είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σπίτι ή κάθε  γραφείο με απαιτήσεις για στυλ και άνεση. Ο καναπές είναι επενδεδυμένος με δερμάτινα με εξαιρετική ελαστικότητα ,αντοχή και  ευκολία συντήρησης  στην καθημερινή χρήση. Τα πλαίνα  του μοντέλου είναι από 3D υφάσμα, το οποίο παρέχει φυσικό εξαερισμό της ταπετσαρίας και διατήρηση της καλής υγιεινής.Ο  κλικ - κλακ μηχανισμός είναι πρακτικός και εύκολος τρόπος να μετατρέψετε τον καναπέ σε ένα άνετο κρεβάτι.
Αγαπητοί πελάτες, δώστε προσοχή!
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί προς  επιστροφή.Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε  αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρησης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Michelle V 20.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας