Κλικ- κλακ καναπές Henry III | Vellea Home

Henry III

Κλικ- κλακ καναπές , μαύρο + κόκκινο

254
121*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Κλικ – κλακ καναπέ Henry  III
- Διαστάσεις: L175 Β82 H91,5 εκατοστά.
- Χώρος ύπνου 100/175  εκατοστά.
- Tαπετσαρία: ύφασμα, χρώμα μαύρο + κόκκινο
- Μηχανισμός για κρεβάτι: Τύπος κλικ - κλακ (3 θέσεων)
- Πόδια: PVC
Ο καναπές είναι επενδεδυμένος   με υψηλής ποιότητας ύφασμα με λεία και απαλή δομή, απαλή και ευχάριστη αφή. Είναι ανθεκτική στη φθορά με εύκολη συντήρηση. Η ταπετσαρία του    είναι κατασκευασμένη  από αφρός πολυουρεθάνης και πολυεστερικές βάτες  που εξασφαλίζουν ασυναγώνιστη άνεση και διατηρούν την εμφάνιση της  στην καθημερινή χρήση. Ο μηχανισμός μετατρέπει εύκολα τον καναπέ σε ένα άνετο κρεβάτι. Έτσι, ακόμη και για ένα σύντομο διάλειμμα, μπορείτε να επωφεληθείτε από την εξαιρετική άνεση του μοντέλου. Εάν στο γραφείο επιθυμείτε να έχετε το δικό σας  χώρο για να χαλαρώσετε εμπιστευθείτε την άνεση του καναπέ Henry.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1: 175/108/22 εκ, βάρος 28 κιλά.
 
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Henry III 24.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας