Καρέκλα Bernard | Vellea Home

Bernard

Καρέκλα , σκούρα καρύδια + λευκό δέρμα

144
Εκπτωση: -27%
105

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Διαστάσεις:
- L60 B53 H76  cm.
Κατασκευή:
- πλαστικοποιημένο ξύλο με φινίρισμα λάκας
- σκούρο ξύλο καρυδιάς
Ταπετσαρίες:
- οικολογικό δέρμα
- αφρός πολυουρεθάνης
Η καρέκλα  Bernard   έχει τη γοητεία ενός πραγματικό αριστούργημα. Η καρέκλα είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ελασματοποιημένη ξυλεία. Έχει μεγάλη αντοχή και αντοχή εξασφαλίζοντας μέγιστη σταθερότητα. Η όμορφη διακόσμηση από ξύλο φέρνει τη ζεστασιά των φυσικών υλικών στο σπίτι. Οι επιφάνειες είναι άψογα λακαρισμένες με φινίρισμα υψηλής ποιότητας. Τα καθίσματα και οι πλάτες είναι επικαλυμμένα με οικολογικό δέρμα με ευχάριστα λεία επιφάνεια.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Bernard 8.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας