Καρέκλα Apollo 2P | Vellea Home

Apollo 2P

Καρέκλα , καπουτσίνο με λευκή ραφή

37
Εκπτωση: -28%
27 €/τεμ.

Το μοντέλο διατίθεται μόνο σε σετ από 2 τεμ.

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Σετ με 2 καρέκλες Apollo, καπουτσίνο
- κάθισμα 42Χ42 εκατοστά.
- πλάτη 30Χ55 εκατοστά.
- Ύψος 97 εκατοστά.
- Υλικό στο κάθισμα, δερματίνη, χρώμα καπουτσίνο
- Πόδια: χρώμιο
Για να είναι γερή και  όμορφη μία καρέκλα δεν είναι απαραίτητα να είναι τεράστια και βαριά. Δείτε το μοντέλο Apollo. Κομψή καρέκλα που ταιριάζει απόλυτα με τα διακοσμητικά μοτίβα της στην τραπεζαρία ή στην κουζίνα. Το υλικό, με το οποίο είναι επενδεδυμένη με πλούσια, στερεά χρώματα δίνουν στο εσωτερικό του σπιτιου περισσότερο συναίσθημα και διάθεση. Η βάση της  είναι απο μέταλλο με επικάλυψη σκόνης.
Αγαπητοί πελάτες, δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε  αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρησης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση .
Προσδιορισμός: Καρέκλα σχεδιασμένη για διατροφή,διάλειμμα, αναψυχή
Σύνθεση: Ύφασμα, επιπλέον υλικά ταπετσαρίας,μέταλλο
Οδηγίες χρήσης: Τοποθετήστε σε επίπεδο μέρος . Χρησιμοποιήστε σαν έπιπλο ανάπαυσης.
Συναρμολόγηση: Αριθμός μονάδων συσκευασίας: 1
Πακέτο 1: 85/46/24 εκ, Βάρος 17 κιλά.
Συντήρηση: Οι επιφάνειες ξεσκονίζονται με υγρό πανί. Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα και υλικά καθαρισμού που έχουν λειαντικά σωματίδια.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Apollo 2P 6.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας