Γωνιακός καναπές Dani M | Vellea Home

Dani M

Γωνιακός καναπές , μπορντό

Γωνιακός καναπές Dani M 1
Γωνιακός καναπές Dani M 2
Γωνιακός καναπές Dani M 3
Γωνιακός καναπές Dani M 4
Γωνιακός καναπές Dani M 5
Γωνιακός καναπές Dani M 6
Γωνιακός καναπές Dani M 7
Γωνιακός καναπές Dani M 8
Γωνιακός καναπές Dani M 9
Γωνιακός καναπές Dani M 1_thumb
Γωνιακός καναπές Dani M 2_thumb
Γωνιακός καναπές Dani M 3_thumb
Γωνιακός καναπές Dani M 4_thumb
Γωνιακός καναπές Dani M 5_thumb
Γωνιακός καναπές Dani M 6_thumb
Γωνιακός καναπές Dani M 7_thumb
Γωνιακός καναπές Dani M 8_thumb
Γωνιακός καναπές Dani M 9_thumb
521
Εκπτωση: -43%
295

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

μπορντό

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Γωνιακός καναπές   DANI M

- Διαστάσεις: L220 B159 H75   εκ.

- Χώρος ύπνου: 136/219 εκ.

- Άνω υλικό: ύφασμα, ειδική σειρά Briliant

- Ταπετσαρία: αφρολέξ, επιπλέον υλικά ταπετσαρίας

-Ύψος του αφρώδους υλικού του τμήματος καθίσματος 8 εκ. και Τ25 πυκνότητα με χαμηλό συντελεστή παραμόρφωσης.

- Σκελετός : μασίφ ξύλο, μοριοσανίδες

Πλεονεκτήματα :

*Αναστρέψιμος – δεξί η αριστρό

*Μετατρέπεται σε κρεβάτι

*Χώρος αποθήκευσης 1 τεμ.

*2 τεμ. μεγάλα μαξιλάρια,  1 τεμ. μικρό μαξιλάρι, 2 τεμ. μαξιλάρια  για μπράτσα ( οι μαξιλαροθήκες ειναι αποσπώμενες   με φερμουάρ)

Ο καναπές  είναι κατασκευασμέος  έτσι ώστε  με μερικές κινήσεις να μετατραπεται  σε ένα μεγάλο και άνετο κρεβάτι. Θα έχετε πάντα ένα επιπλέον μέρος για ύπνο. Ο καναπές είναι επικαλυμμένος  με ειδικό ύφασμα  απο τη σειρά Briliant, που διακρίνεται  για την υψηλή αντοχή στη φθορά, μεγαλη αντίσταση στη τριβή και μαλακό βελούδινο αποτέλεσμα. Το μοντέλο διακρίνεται με εξαιρετική άνεση με  την ποιότητα των υλικών με  τα οποία είναι κατασκευασμένο. Για να το χρησιμοποιήσετε ως ένα κρεβάτι, τραβήξτε το μέρος του καθίσματος προς τα εμπρός και να ευτυγραμμιστει με  το κάθισμα. Το πίσω μέρος του καναπέ πρέπει να είναι τουλάχιστον 8 εκατοστά από τοίχο για να είναι σε θέση να τεντώσει. Ο καναπές προσφέρει βολικους  χώρους αποθήκευσης και εύκολα προσβάσιμο μέρος.

Συντήρηση: Για την συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο σαπούνι.

Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

Συντήρηση: Για την συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο σαπούνι.

Αριθμός δεμάτων: 2
Πακέτο 1: 136/92/54 cm, βάρος 55 kg.
Πακέτο 2: 152/74/70 cm, βάρος 28 kg.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Dani M 20.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας