Γωνιακός καναπές – κρεβάτι Madeira | Vellea Home

Madeira

Γωνιακός καναπές – κρεβάτι Madeira

899
Εκπτωση: -42%
519

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Καναπές Madeira
Διαστάσεις:
- L250 B160 H42/72 εκατοστά.
- Χώρος ύπνου: 133/197 εκατοστά.
Υλικό:
- Υψηλής ποιότητας δέρμα PU
- σειρά ZEFIR  υφάσματα από πολυεστέρα
Ταπετσαρία:
- Αφρό πολυουρεθάνης Τ25, βάτες από πολυεστέρα
- Ταπετσαρία - σκληρή
Κατασκευή:
- Μασίφ ξύλο, μοριοσανίδες
Πλεονεκτήματα:
* μοντέλο - η κατεύθυνση αριστερά / δεξιά καθορίζεται κατά τη συναρμολόγηση
* Λειτουργίεα κρεβάτι
* Χωρος  αποθήκευσης (1 τεμ.) Το μοντέλο Madeira είναι με ένα πρωτότυπο σχεδιασμό που δίνει στην επίπλωση στυλ και προσωπικότητα. Ο καναπες  είναι επενδεδυμένος  με δύο τύπους υλικό – ύφασμα  και δερματίνη . Τα υφάσματα απο τη σειρα ZEFIR  είναι με υψηλή αντοχή στη φθορά και αποδεδειγμένη άριστη αντοχή  στην ποιότητα στον  αποχρωματισμό. Ο καναπές προσφέρει βολικο  χώρου αποθήκευσης. Το μοντέλο διακρίνεται με εξαιρετική άνεση με  την ποιότητα των υλικών με  τα οποία είναι κατασκευασμένο. Η κατεύθυνση καθορίζεται στη  συναρμολόγηση – δεξί η αριστέρο. Η ταπετσαρία με αφρολέξ T25 και βάτα απο πολυεστέρα είναι άριστες δείκτες ελαστικότητας με χαμηλό συντελεστή παραμόρφωσης. Όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθει στην παραγωγή του καναπέ ειναι πιστοποιημένα για την ποιότητα και την προέλευση τους.
Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Αριθμός δεμάτων: 4
Πακέτο 1: 132/73/86 cm, βάρος 46 kg.
Πακέτο 2: 154/68/73 cm, βάρος 32 kg.
Πακέτο 3: 154/56/27 cm, βάρος 18 kg.
Πακέτο 4: 84/56/27 cm, βάρος 9 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Madeira 25.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας