Γωνιακός καναπές - κρεβάτι Karino | Vellea Home

Karino

Γωνιακός καναπές - κρεβάτι , καφέ

681
504*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

καφέ

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Διαστάσεις:
- L239 B142 H71 cm.
- Περιοχή για ύπνο: 127/203 cm.
Υλικό ταπετσαρίας :
- πολυεστερικό ύφασμα – Aura
Ταπετσαρία / Συμπληρωματικό:
- Αφρός πολυουρεθάνης Т25/38, πολυεστερική βάτα 150g / τ.μ.
Κατασκευή:
- μασίφ ξύλο, μοριοσανίδα
Πλεονεκτήματα:
* αναστρέψιμος
*κρεβατι –
* αποθηκευτικός χώρος - 1 τεμ.
* υψηλής ποιότητας επένδυση με υψηλή ελαστικότητα
* αφαιρούμενα καλύμματα για μαξιλάρια
Η άνεση του σπιτιού θα είναι πλήρης εάν επιλέξετε την ποιότητα ενός κομψού καναπέ Karino . Το μαλακό ύφασμα σειρά  Aura που είναι επικαλυμμένο στο μοντέλο είναι  με υψηλή ανθεκτικότητα, λεία επιφάνεια που είναι εύκολο να συντηρηθεί και να καθαριστεί. Η πυκνή επένδυση αφρού πολυουρεθάνης με υψηλή ελαστικότητα και βάτα δημιουργούν μια ελαστική βάση με απαλότητα που είναι κατάλληλη για άψογη καθημερινή άνεση. Το μοντέλο Karino  διαθέτει λειτουργία  ύπνου που καθιστά εύκολο τον μετασχηματισμό του καναπέ σε ένα μεγάλο, άνετο κρεβάτι.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός συσκευασιών: 3
Πακέτο 1: 132/90/58 cm, βάρος 42 kg.
Πακέτο 2: 141/70/70 cm, βάρος 30 kg.
Πακέτο 3: 88/62/36 cm, βάρος 18 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Karino 24.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας