Γωνιακός καναπές κουζίνας Julian | Vellea Home

Julian

Γωνιακός καναπές κουζίνας , ανοιχτό μπεζ + καφέ δέρμα

391
290*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Για περισσότερο χώρο και άνεση στο σπίτι
- Διαστάσεις: L181 B115 H80 εκ.
- Ταπετσαρία: αφρολέξ  , υφάσματα Daili  κάθισμα και πλάτη - ύφασμα  σκελετός - δέρμα.
- Κατασκευή: μοριοσανίδες, ξύλο πευκο
- Αριθμός μονάδων συσκευασίας: 3 τεμ.
* Μετατροπή σε κρεβάτι: 110/172 εκ.
* Χώρος αποθήκευσης - 3
*Αναστρέψιμος
Μια ειδική σειρά από  υφάσματα Daili χρησιμοποιήθηκε για τον καναπέ.
Τα υγρά δεν διεισδύουν στο ύφασμα, αλλά σχηματίζουν σταγόνες στην επιφάνεια που απορροφώνται εύκολα με ένα πανί ή σφουγγάρι.
Με τη μικρή γωνιά κουζίνας Julian θα έχετε  περισσότερο χώρο αποθήκευσης και επιπλέον χώρο για ύπνο. Με αυτό η κουζίνα σας θα φαίνεται  πολύ πιο οργανομένη επειδή έχει τρεις  χώρους για αποθήκευση κάτω από κάθε κάθισμα. Όταν χρειάζεστε επιπλέον κρεβάτι, απλά γείρετε το κάθισμα προς τα εμπρός για την πλήρη ανατροπή του και στηρίξτε στο πάτωμα. Τοποθετήστε το στρώμα αφρού απο πανο και θα έχετε ένα κρεβάτι διαστάσεων 110/172 εκατστά.Αριστερό ή δεξί αποφασηζετε εσεις συμφωνα με τον χώρο  στο σπίτι. Ο καναπές είναι επικαλυμμένος με αφρολέξ 2 εκατοστά και επεδυμενος με  υφάσματα στη πλατη και τα καθίσματα και με δερματίνη στη βάση.
Συντήρηση: Για την συντήρηση σε δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο σαπούνι.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός συσκευασιών: 3
Πακέτο 1: 129/57/80 εκ. ,Βάρος 41 κιλά.
Πακέτο 2: 77/57/80 εκ., Βάρος 21 κιλά.
Πακέτο 3: 78/59/78 εκ., Βάρος 16 κιλά.

 

 

Μοντέλο
Julian

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας