Γωνιακός καναπές κουζίνας Ivex | Vellea Home

Ivex

Γωνιακός καναπές κουζίνας , καφέ δέρμα + δέρμα γάλα με κακάο , αριστερό

686
Εκπτωση: -32%
464

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Αριστερό

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Διαστάσεις:
- L209 B127 H78 εκ.
Ταπετσαρία:
- Oικολογικό δέρμα
Γέμισμα ταπετσαρίας:
-Πενπολυουρεθάνη
Κατασκευή:
- μοριοσανίδες, ξύλο πευκο
* Μετατροπή σε κρεβάτι: 110/181 εκ.
* Χώρος αποθήκευσης
Με τη γωνιά κουζίνας Ivex θα έχετε  περισσότερο χώρο αποθήκευσης και επιπλέον χώρο για ύπνο. Με αυτό η κουζίνα σας θα φαίνεται  πολύ πιο οργανομένη επειδή έχει χώρο για αποθήκευση κάτω από το κάθισμα. Θα έχετε ένα κρεβάτι διαστάσεων 110/181 εκατστά.Αριστερό ή δεξί αποφασηζετε εσεις συμφωνα με τον χώρο  στο σπίτι. Ο καναπές είναι επικαλυμμένος με oικολογικό δέρμα
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός δεμάτων: 2
Πακέτο 1: 150/72/82 cm, βάρος 50 kg.
Πακέτο 2: 145/72/82 cm, βάρος 41 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Ivex 24.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας