Εταζέρα Astrid, Astrid, δρυς Sonoma | Vellea Home
Astrid

Εταζέρα , δρυς Sonoma

Εταζέρα Astrid 1
Εταζέρα Astrid 1_thumb
62
52*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

δρυς Sonoma

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

 

Δεν απαιτείται τοποθέτηση σε τοίχο!

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οριζόντια και κάθετη θέση.

Διαστάσεις:

- L60 В20 H156 εκ.

Υλικά:

- μοριοσανίδα

- PVC ταινία

Η εταζέρα Astrid είναι εκπληκτικό λειτουργικό έπιπλο που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε στις διάφορες περιπτώσεις και με διάφορους  τρόπους. Ο σχεδιασμός της  επιτρέπει να διαφοροποιήσετε το  εσωτερικό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οριζόντια και κάθετα. Ο τύπος της  είναι κατάλληλος  για το σπίτι ή το γραφείο. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικοποιημένο νοβοπάν  από ξύλο με πιστοποιημένη προέλευση και ποιότητα.

Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

Αριθμός συσκευασιών: 2

Συσκευασία 1: 159/21/8 cm, βάρος 16 kg.

Συσκευασία 2: 20/15/10 cm, βάρος 1 kg.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Astrid 22.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας