Ερμάριο Sens, Sens, λευκό γυαλιστερό | Vellea Home
Sens

Ερμάριο , λευκό γυαλιστερό

Ερμάριο Sens 1
Ερμάριο Sens 2
Ερμάριο Sens 1_thumb
Ερμάριο Sens 2_thumb
59

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Ερμάριο Sens
Διαστάσεις:
- L60 B15 H100 εκατοστά
Χρώμα:
-στα αναφερόμενα
- HDF 3,5 mm.
- καθρέφτης 4 mm.
Κατασκευασμένο από μελαμίνη υψηλής ποιότητας
Το ερμάριο Sens είναι πρόταση για κάθε χώρο του σπιτιού σας. Θα είναι σύγχρονο και εντυπωσιακό έπιπλο στο εσωτερικό του σαλονιού, υπνοδωματίου ή το παιδικό.  Κατασκευασμένο από μελαμίνη υψηλής ποιότητας με πιστοποιημένη προέλευση.
 Προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
Συντήρηση: Για την συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί με μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων προς αποφυγή γρατζουνιάς στις επιφάνειες. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
 
Αριθμός συσκευασιών: 2
Πακέτο 1: 104/69/6 εκ, Βάρος 19,6 κιλά.
Πακέτο 2: 20/15/10 εκ, Βάρος 0,500 κιλά.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Sens 35.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας