Δερμάτινο κρέβατι Veronica για στρώμα 160/200, Veronica, λευκό + μαύρο | Vellea Home
Veronica

Δερμάτινο κρεβάτι 160/200 , λευκό + μαύρο

Δερμάτινο κρέβατι Veronica για στρώμα 160/200 1
Δερμάτινο κρέβατι Veronica για στρώμα 160/200 1_thumb
451
294*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Δερμάτινο κρέβατι Veronica για  στρώμα 160/200
Το κρεβάτι είναι κατάλληλο για στρώματα μονής η διπλής όψεως  160/200  εκ
Ο ειδικός μηχανισμός ανύψωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
Εάν επιλέξετε στρώμα διπλής οψεως  πρέπει να αγοράσετε μια βαση για  στρώμα με το αντίστοιχο μέγεθος.
Διαστάσεις
- L238 B216 H91 εκ.
Υλικό:
- πάνω υλικό δερματίνη ,στα αναφερόμενα
Ταπετσαρία
- αφρολέξ,βάτες , πρόσθετα υλικά ταπετσαρίας
- Κατασκευή: MDF, μασίφ ξύλο,νοβοπάν
Αν ψάχνετε για την τέλεια επιλογή για την επίπλωση του υπνοδωματίου σας, το κρεβάτι Veronica  είναι η σωστή απόφαση.Η δερματίνη με την οποία είναι επικαλυμμένο το κρεβάτι είναι ανθεκτικό και ελαστικό υλικό με υψηλή αντοχή και εύκολη συντήρηση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  μηχανισμό ανύψωσης για το  στρώμα. Έτσι θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά το χώρο κάτω από το στρώμα για αποθήκευση.
Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Η τιμή δεν περιλαμβάνει το στρώμα! Στην εικόνα πιο πάνω έχουμε δώσει για παράδειγμα μονόπλευρο στρώμα.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε  αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρησης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Συντήρηση: Για την συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο σαπούνι.
Συσκευασία: Αριθμός συσκευασιών: 3
Πακέτο 1: 243/91/10 cm, βάρος 30 kg.
Πακέτο 2: 216/37/20 cm, βάρος 20,3 kg.
Πακέτο 3: 220/41/18 cm, βάρος 28,6 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Veronica 31.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας